• VOOR ARTROSE PATIENTEN HEEFT HET ALLERLEI VOORDELEN:

  1. Vermindering van gewrichtsbelasting: Het drijfvermogen van water vermindert de impact op gewrichten, waardoor bewegingen minder pijnlijk zijn en het risico op verdere schade aan de gewrichten afneemt.
  2. Verbeterde bloedcirculatie: Warm water verwijdt de bloedvaten, wat de doorbloeding naar beschadigde weefsels bevordert. Dit helpt bij het herstel en vermindert stijfheid.
  3. Verhoogde spierkracht en mobiliteit: Oefeningen in water kunnen helpen bij het versterken van spieren en verbeteren van de bewegingsvrijheid, zonder de gewrichten te overbelasten.
  4. Sneller herstel: Hydrotherapie maakt het mogelijk om sneller met revalidatie te beginnen, wat het revalidatieproces kan verkorten en de algehele functionaliteit sneller kan verbeteren.
  5. Ontspanning en pijnverlichting: Het warme water werkt ontspannend op de spieren en kan helpen om pijn te verminderen, wat het algehele welzijn van de patiënt ten goede komt.

  Door deze voordelen is trainen in water een effectieve en minder belastende manier voor artrosepatiënten om hun conditie en mobiliteit te verbeteren.

 • VOOR WIE ZIJN DE LESSEN

  Met lichtste klachten kun je al deelnemen. In de lessen is specifiek aandacht is voor jou persoonlijke klachten naast artrose is deze les ook toegankelijk voor mensen met fibromyalgieklachten.

 • WIE GEEFT DE LESSEN

  Onze collega Edwin Geertsma is verantwoordelijk en bekwaam in het geven van de Aqua Artrose lessen. Heeft u vragen of Wilt u in aanmerking te komen voor Aqua Artrose Fit? Neem dan contact met ons op. 

 • VERGOEDINGEN

  Voor Aqua Artrose fit lessen  dient u een abonnement bij ons af te sluiten. Voor onze groepslessen zijn afhankelijk van verzekeraar en pakket vergoedingen mogelijk. Wil u hier meer over weten neem dan contact op met u eigen zorgverzekeraar.

KOM JE ER NIET HELEMAAL UIT?

Neem contact op
team-image