Zwangerschapsyoga

Waarom zwangerschapsyoga?

Zwangerschapsyoga is een van de beste vormen van lichaamsbeweging als je zwanger bent en zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent op de bevalling en het moederschap. Je werkt bij de lessen zwangerschapsyoga aan een sterk en soepel lichaam. Het is ontspannend voor lichaam en geest en laat je energie stromen.

Dit doe en leer je bij zwangerschapsyoga
Tijdens de lessen zwangerschapsyoga leer je onder meer welke houdingen van pas komen tijdens de bevalling en hoe je met behulp van een goede ademhaling weeën kunt opvangen. Ook doe je ontspanningsoefeningen, zodat je weet hoe je straks tijdens de bevalling met je aandacht naar binnen kunt keren.

Nog niet eerder aan yoga gedaan?
Ook dan kun je zwangerschapsyoga volgen. Je kunt bij ons vanaf de 14e zwangerschapsweek met de lessen starten. De lessen zijn doorlopend en je kan de lessen volgen tot aan het eind van je zwangerschap.

Wanneer
Maandag 19.00  20.00

Aanmelden en inschrijven
Je kan je aanmelden via info@fysiocentrumsengers.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je eerste les is een gratis proefles. Na de proefles kan je je inschrijven voor de lessen en je kan de lessen volgen tot aan het einde van je zwangerschap. Na je bevalling wordt je automatisch uitgeschreven.

De kosten
Je eerste les is een gratis proefles. Daarna zal via automatische incasso elke maand een afschrijving plaats vinden tot aan je uitgerekende datum. De tarieven voor zwangerschapsyoga zijn €12,50 per les. Deze lessen worden maandelijks, voorafgaand aan de daarop volgende maand, gefactureerd.

Partnerworkshop
Regelmatig is er een aanvullende partnerworkshop. Tijdens deze workshop worden de volgende onderwerpen behandeld:

– de bevalling
– de rol van de partner
– houdingen tijdens de ontsluitingsweeën
– houdingen tijdens de persweeën
– ademhalingstechnieken
– massagetechnieken tijdens de zwangerschap/bevalling
– oefeningen om samen te doen

 

De partnerworkshop is optioneel, maar echt een waardevolle aanvulling op de lessen, zodat jullie goed geïnformeerd en vol vertrouwen de bevalling in gaan.

De partnerworkshop is voor jou en degene die bij je bevalling aanwezig is. Dit kan je partner zijn, maar bijvoorbeeld ook je moeder, zus of vriendin.

 

Contact pagina