Corona update.

Een andere bericht dan u van ons gewend bent. Deze keer geen leuke nieuwtjes over nieuwe ontwikkelingen, maar een slecht bericht in coronatijd.
Helaas is het zo dat het Corona virus ook in onze praktijk is opgedoken; Sjoerd is afgelopen week positief getest, ondanks dat wij alle voorzorgsmaatregelen nemen en ons houden aan de RIVM voorschriften. Er is vanaf dat moment uitvoerig en meermaals contact geweest met de GGD voor overleg en directe actie. Het contactonderzoek is inmiddels afgerond en de enkele patiënten die uit dat onderzoek naar voren zijn gekomen, zijn op de hoogte gesteld.
Daarnaast zijn alle collega’s inmiddels getest en gelukkig allemaal ‘negatief’ bevonden. Sjoerd zit nog een aantal dagen thuis in quarantaine en kan hoogstwaarschijnlijk aankomende week zijn werkzaamheden weer hervatten.
De praktijk is open en u kunt ons bereiken voor het maken van afspraken.
We kunnen ons voorstellen dat dit nieuws mogelijk vragen of onrust  bij u oproept. Neemt u dan vooral, in dat geval, rechtstreeks contact met ons op.

Wij hebben gemerkt dat door deze omstandigheden wij afgelopen dagen moeilijker bereikbaar zijn geweest. Onze excuses hiervoor. Wij zullen de komende dagen weer zorgdragen voor goede bereikbaarheid.

In Haaksbergen loopt het aantal Corona besmettingen erg op. We willen u daarom nogmaals attent maken op de geldende regels binnen de praktijk:

– Patiënten kunnen uitsluitend bij ons in de praktijk komen zonder COVID  verschijnselen.
Mocht u wel klachten hebben dan proberen we u onder andere middels videobellen te ondersteunen.
– U komt alleen naar de praktijk.
– U neemt zelf een grote en kleine handdoek mee voor bekleding van de behandelbank.
– Bij betreden van de praktijk desinfecteert u de handen met de klaarstaande desinfectans.
– U komt stipt op de afgesproken tijd de praktijk binnen zodat mensen niet gezamenlijk in      de wachtkamer hoeven plaats te nemen.
– Tijdens de behandeling kan uw therapeut u vragen niet te spreken i.v.m. het inperken van verspreidingsgevaar.
– De praktijk is uitsluitend via de voorzijde te betreden
– Uw therapeut kan ervoor kiezen beschermende kleding te dragen en/of u te vragen een       mondkapje te gebruiken.
– Iedereen dient zo mogelijk 1.5 meter afstand te houden.

Team FysioCentrum Sengers