Fysio Haaksbergen: binnen 48 uur geholpen

Bent u op zoek naar een goede fysio in Haaksbergen? Dan bent u bij FysioCentrum Sengers aan het juiste adres! Wij zijn een moderne en innovatieve fysiotherapie praktijk en gespecialiseerd in het behandelen van rugklachten.

Daarnaast helpen wij u graag met klachten aan het bewegingsapparaat. Ons team van jonge, enthousiaste en goed geschoolde fysiotherapeuten helpen u graag uw klachten te verminderen of te verhelpen.

Maak direct online een afspraak bij Fysio Sengers in Haaksbergen en wordt snel geholpen!

Team Fysio Haaksbergen

Moderne fysio in Haaksbergen

Door gebruik te maken van moderne en innovatieve technieken, zoals de 3D RUGSCAN en FLEXCHAIR, zijn onze fysiotherapeuten in staat om uw klachten effectief te behandelen. Wat maakt ons uniek? Wij behandelen zowel in onze fysiopraktijk als bij u thuis! Naast fysiotherapie bieden we een breed aanbod aan therapieën aan, bekijk ze gerust.

Door ons te specialiseren in een breed scala aan therapieën kunnen we een optimaal behandelresultaat te realiseren. Voor elke soort klacht, vindt u bij FysioCentrum Sengers een passende oplossing!

Maak kennis met Fysio Centrum Sengers

Werkwijze van onze fysio in Haaksbergen

Eerst wordt er een behandelplan opgesteld, waarin wij kijken naar uw persoonlijke situatie, uw lichamelijke klachten en de mogelijke oplossingen. Daarna begint uw persoonlijke behandeling die voor u op maat is gemaakt. Wij streven ernaar om uw klachten zo goed en efficiënt mogelijk te behandelen.

In onze praktijk hanteren we een open en persoonlijke sfeer, waarbij de kwaliteit van uw behandeling altijd voorop staat. Door middel van moderne technieken, zijn wij in staat om uw klachten zeer efficiënt te behandelen, waardoor wij een hoog succespercentage hebben!

Onze fysio praktijk in Haaksbergen

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een fysio in Haaksbergen? Of heeft u nog vragen en wilt u meer informatie over fysiotherapie bij FysioCentrum Sengers in Haaksbergen? Neem dan gerust
contact met ons op en wij helpen u graag! U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 053 – 231 08 38. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar!