Fysio Haaksbergen

Heeft u klachten aan het bewegingsapparaat? Ervaart u vervelende pijnklachten aan uw rug? En bent u daarom op zoek naar een goede fysio in Haaksbergen? Dan bent u bij FysioCentrum Sengers aan het juiste adres! Wij zijn een moderne en innovatieve fysiotherapie praktijk en gespecialiseerd in het behandelen van rugklachten. Naast het behandelen van rugklachten, kunt u ook bij ons terecht wanneer u andere klachten heeft aan het bewegingsapparaat, zoals sportblessures. Ons team van jonge, enthousiaste en goed geschoolde fysiotherapeuten helpen u graag uw klachten te verminderen of te verhelpen. Wanneer u klachten ervaart aan uw rug of op andere plekken, dan is het erg onverstandig om hier te lang mee door te lopen. Op deze manier kunnen uw klachten namelijk aanzienlijk verergeren. Maak daarom direct een afspraak bij FysioCentrum Sengers en onze fysiotherapeuten helpen u graag!

Wie zijn wij?

Wij zijn FysioCentrum Sengers en wij zijn een moderne, innovatieve fysiotherapie praktijk gevestigd in Haaksbergen. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van rugklachten. Door gebruik te maken van moderne en innovatieve technieken, zoals de 3D RUGSCAN en FLEXCHAIR, zijn onze goed geschoolde en vriendelijke fysiotherapeuten in staat om uw klachten effectief te behandelen. Naast verschillende en uiteenlopende rugklachten, kunt u ook bij ons terecht wanneer u andere klachten aan het bewegingsapparaat heeft, zoals een sportblessures of pijnklachten door overbelasting. Wij behandelen veel verschillende en uiteenlopende klachten van het bewegingsapparaat. En wat maakt ons uniek? Wij behandelen zowel in onze praktijk als bij u thuis! Naast fysiotherapie bieden we in FysioCentrum Sengers ook andere therapieën aan. Op deze manier kunnen we onderling goed samen werken om voor u een zo optimaal mogelijk behandelresultaat te realiseren: voor elke soort klacht, vindt u bij FysioCentrum Sengers een passende oplossing!

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Fysiotherapie bij FysioCentrum Sengers in Haaksbergen

Fysiotherapie is een therapie dat bij veel verschillende soorten klachten aan het bewegingsapparaat toegepast kan worden. Eerst wordt er een behandelplan opgesteld, waarin wij kijken naar uw persoonlijke situatie, uw lichamelijke klachten en de mogelijke oplossingen. Daarna begint uw behandeling en streven wij ernaar om uw klachten zo goed en efficiënt mogelijk te behandelen. Onze fysiotherapeuten hebben ruime ervaring in het behandelen van rugklachten, maar behandelen ook andere klachten. In onze praktijk hanteren we een open en persoonlijke sfeer, waarbij de kwaliteit van uw behandeling altijd voorop staat. Door middel van moderne technieken, zijn wij in staat om uw klachten zeer efficiënt te behandelen, waardoor wij een hoog succespercentage hebben!

Neem gerust contact op

Bent u op zoek naar een fysio in Haaksbergen? Of heeft u nog vragen en wilt u meer informatie over fysiotherapie bij FysioCentrum Sengers in Haaksbergen? Neem dan gerust
contact met ons op en wij helpen u graag! U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 053 – 231 08 38. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar!

Neem contact op
Whatsapp ons
0545-432013 (Rekken)
053-2310838 (Haaksbergen)
Online afspraak maken
Facebook