Fysioblog

Sjoerd Sengers

 

Welkom op de Fysioblog van FysioCentrum Sengers. Hier houden wij u op de hoogte van alles wat er in en om de praktijk gebeurd. Zo vindt u de maandelijkse column, activiteiten waar de praktijk mee bezig is of aanwezig is, gekkigheden en interessante updates op vakinhoudelijk gebied. Ik als eigenaar van de praktijk, ondernemer en bevlogen fysiotherapeut zal zorgen dat ik met regelmaat nieuwe interessante updates zal plaatsen en u zo mee zal nemen in het leven als fysiotherapeut. Wilt u nog meer wetenswaardigheden check dan onze facebook 

Wil jij op de hoogte blijven en de nieuwste blog in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

9-03-2020 | Vitaliteitsbeurs 08-03-2020 Op zondag 8 maart waren wij present op de vitaliteitsbeurs in Haaksbergen. We hebben vele mensen van advies mogen voorzien. Er was een goede opkomst en de organisatie zat zoals elk jaar weer prima in elkaar. Oftewel een zeer geslaagde dag wat ons betreft.   Lees verder »
20-11-2019 | Handtherapie: Wanneer is het verstandig een brace te dragen? We gebruiken de handen dagelijks bij tig handelingen. Voorbeelden zijn het sluiten van een rits, het openen van een deur of het omslaan van de bladzijdes van de krant. U heeft in uw nabijheid vast vaker mensen gezien met een… Lees verder »
27-09-2016 | Pokemon Go is in!
28-06-2016 | Praktijk Filmpje
26-02-2016 | Clubkleuren
Facebook