Fysioblog

Sjoerd Sengers

 

Welkom op de Fysioblog van FysioCentrum Sengers. Hier houden wij u op de hoogte van alles wat er in en om de praktijk gebeurd. Zo vindt u de maandelijkse column, activiteiten waar de praktijk mee bezig is of aanwezig is, gekkigheden en interessante updates op vakinhoudelijk gebied. Ik als eigenaar van de praktijk, ondernemer en bevlogen fysiotherapeut zal zorgen dat ik met regelmaat nieuwe interessante updates zal plaatsen en u zo mee zal nemen in het leven als fysiotherapeut. Wilt u nog meer wetenswaardigheden check dan onze facebook 

Wil jij op de hoogte blijven en de nieuwste blog in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

20-11-2019 | Handtherapie: Wanneer is het verstandig een brace te dragen? We gebruiken de handen dagelijks bij tig handelingen. Voorbeelden zijn het sluiten van een rits, het openen van een deur of het omslaan van de bladzijdes van de krant. U heeft in uw nabijheid vast vaker mensen gezien met een… Lees verder »
26-10-2018 | Kracht Ergotherapie ook gevestigd in pand Fysiocentrum Sengers Kracht Ergotherapie is een samenwerking aangegaan met Fysiocentrum Sengers en is nu ook gevestigd binnen onze praktijk in Haaksbergen. Ergotherapeut Neliza is op de dinsdagmiddag en de donderdagmiddag aanwezig en u kunt… Lees verder »
27-09-2016 | Pokemon Go is in!
28-06-2016 | Praktijk Filmpje
26-02-2016 | Clubkleuren
Facebook