FysioCentrum Hardloopclinic

Nadat een aantal beginnende hardlopers afgelopen zomer de eerste clinic hebben afgerond, willen we in het nieuwe jaar weer starten met een nieuwe groep beginnende hardlopers.

Dus wilt u het jaar goed beginnen… en het hardlopen op een verantwoorde manier opbouwen naar ca. een half uur hardlopen aan één stuk, dan is deze clinic wat voor u.

 

De hardloopclinic heeft een duur van 4 maanden en is onder begeleiding van een kundige running fysiotherapeut. Naast alleen hardlopen is er ook aandacht voor kracht, lenigheid en coördinatie, om de kans op blessures zo klein mogelijk te houden.

Het schema bestaat uit 3 trainingen per week, waarvan er 1x gezamenlijk wordt gelopen. Het is dus de bedoeling dat u als deelnemer van de clinic ook zelfstandig traint.

 

Wat dit jaar nieuw is, is dat we een uiteindelijk doel hebben gekoppeld aan de clinic. Dit is de FBK dubbele mijl in Hengelo (recreatieve loop). Deze vindt plaats op 1 Juni 2023.

https://www.fbkgames.nl/side-events/FBK-Dubbele-Mijl

Wanneer

De clinic start op dinsdag 7 februari  om 18.00 uur met een introductiebijeenkomst bij ons op de praktijk. De eerste training zal zijn op dinsdag 14 februari om 18.00-19.00uur.

 

Informatie:

  • 16 weken trainen onder kundige begeleiding van Lisa Bielevelt (runningfysiotherapeut)
  • Introductiebijeenkomst 7 februari om 18.00uur
  • Trainingen op dinsdagavond van 18.00 tot 19.00uur
  • De kosten van de cursus bedragen: €35 p.m.d.
  • Groepsgrootte is max 15 deelnemers ‘vol=vol’
  • Doel: FBK dubbele mijl: 1 Juni 2023 Zet alvast in uw agenda!

 

Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen, dan kunt u bellen naar 053-2310838  of mailen naar l.bielevelt@fysiocentrumsengers.nl.