Fysiotherapie in Hengelo

Zoekt u iemand die u van uw rugklachten af kan helpen? Onze fysiotherapiepraktijk in Hengelo is het FysioCentrum met een compleet aanbod aan diensten om uw klachten te verhelpen. U bent bij ons in goede handen; of u nu rugklachten heeft en op zoek bent naar een fysiotherapeut, sportfysiotherapie nodig hebt of op zoekt bent naar een voedingsdeskundige, bij onze praktijk voor fysiotherapie in Hengelo zit u goed. Ons team is ervaren en enthousiast team dat in een open en persoonlijke sfeer altijd de kwaliteit van uw behandeling voorop stelt.

Innovatieve fysiotherapeut Hengelo

In onze fysiotherapiepraktijk maken we gebruik van moderne technieken waardoor onze behandeling efficiënt is. Bij ons staat de kwaliteit van uw behandeling altijd voorop. Door, naast het fysiotherapeutische onderzoek, met een 3D rugscan een beeld te vormen van uw wervelkolom is FysioCentrum in staat om een effectieve behandeling toe te passen. Hierdoor heeft ons FysioCentrum een hoog succespercentage op haar behandelingen en kunnen wij u dus snel en effectief uw rugklachten verhelpen.

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Onze soorten therapie

Binnen onze praktijk bieden we naast de fysiotherapie ook andere vormen van therapie aan, bijvoorbeeld voor de behandeling door een manueel therapeut of therapie door middel van osteopathie of oedeem therapie. Ook voor shockwave therapie, waarbij de oorzaak van de pijn rechtstreeks bij de oorsprong wordt bestreden, zit u bij ons goed. Deze vorm van therapie is geschikt voor diverse soorten klachten zoals bijvoorbeeld schouderklachten en knieblessures. Ook bent u bij ons welkom wanneer u op zoek bent naar een behandeling door middel van dry needling of op zoek bent naar een sportfysio voor specifieke sportfysiotherapie.

U kunt, naast onze therapievormen om uw lichamelijke klachten te verhelpen, bij ons ook terecht voor advies van een voedingsdeskundige. Deze dienst is er voor sporters die hulp willen bij hun voedingspatroon of mensen die graag met hulp hun dagelijkse voedingspatroon willen aanpassen.

Afspraak maken?

Heeft u interesse in fysiotherapie in Hengelo? Neem dan contact op met ons FysioCentrum om een afspraak te maken zodat wij u van uw rugklachten kunnen afhelpen. Voor vragen kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op 053-2310838 of via ons contactformulier.