Lezing bij de Twentschekabel in Haaksbergen

Op maandag 21 maart mocht ik een lezing geven aan gepensioneerde TKF medewerkers. Twentschekabel
De twentschekabel opgericht in 1930 en werkzaam vanuit verschillende locaties is natuurlijk een ander
formaat bedrijf als de onze.  Aangezien lezingen geven niet alledaags werk voor mij is vond ik het toch wel wat spannend.  Dit resulteerde in meer dan voldoende voorbereiding  en een zeer uitgebreide prezi presentatie. Bij aankomst bleek dat het om een gezellige groep ouderen ging van tussen de vijftig tot 70 deelnemers. Terwijl iedereen aan de koffie zat ben ik druk bezig gegaan met het opzetten van mijn materiaal. Ik had natuurlijk zoveel mogelijk spullen meegenomen zodat ik zeker zou weten dat ik niet tekort zou schieten 😉 De presentatie verliep prima. Hier en daar heb ik wat aanpassingen in de stof moeten toepassen aangezien deze groep toch echt meer van het praktische bleek te zijn. Dat kwam goed uit wat dan ben ik ook. Na anderhalf uur praten met 2 pauzes kon ik met een tevreden gevoel naar huis gaan. De mensen leken vermaakt te zijn en een hoop wijzer over het vak fysiotherapie want daar ging het natuurlijk over. Ik ben benieuwd waar mijn volgende lezing zijn gaan zijn. Bij u misschien?