Loop een ommetje met ons.

Ga de strijd aan! Met FysioCentrum Sengers hebben wij voor heel Haaksbergen een wandelcompetitie aangemaakt. Ga de uitdaging aan door ommetjes van 20 minuten te maken. Je wandelt dus individueel tegen andere deelnemers uit Haaksbergen. Zo wandel je samen, zonder dat je op dezelfde locatie hoeft te zijn. Daarnaast kun je in de app allerlei medailles en levels behalen.

Wij hebben een competitie aangemaakt die loopt tot en met 1 april, waarbij we voor de winnaar een mooie prijs hebben! Maar meedoen is belangrijker dan winnen! Daarom hebben wij meerdere prijzen te vergeven.
Een wandeling maken is belangrijk voor je (hersen)gezondheid 🧠. Je wordt productiever en krijgt meer energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten, verbetert het je creativiteit én is het natuurlijk goed voor je conditie.

Daarom starten wij vanaf vandaag met de ommetje-app Ommetje is een initiatief van de hersenstichting, gemaakt in samenwerking met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Wandelen houdt je hersenen gezond en het wordt nog leuker met deze app. Zo doe je mee.

1. Download de Ommetje-app via de Google Play Store of de App Store.
2. Maak een account aan. Mocht je al meedoen aan Ommetje, maak dan een nieuw account aan op een ander e-mailadres.
3. Voer de unieke bedrijfscode in: HHLQ9
4. Kies de juiste wedstrijd: competitie. Let op: je kunt niet meer wisselen.
5. Voltooi je registratie.
6. Loop een Ommetje!
7. Daag zoveel mogelijk andere Haaksbergernaren uit om ook mee te doen!