Sluiting fysieke deuren per 23-03-2020

UPDATE CORONA 22-03-2020: FYSIOCENTRUM SENGERS SLUIT HAAR FYSIEKE DEUREN PER 23-03-2020!

Wij hebben een heftige beslissingen moeten nemen en sluiten per 23-03 tot nadere orde onze deuren voor fysieke behandelingen in onze praktijken in Haaksbergen, Rekken en Hengelo.  Wij vinden het belangrijk om in deze tijd onze verantwoordelijkheid als praktijk te nemen. Een pijnlijke maar naar onze smaak verstandige beslissing. Wij willen geen enkel risico nemen met onze patiënten en medewerkers. Wel proberen we waar mogelijk u te ondersteunen met videobellen en kunnen we voor u trainingschema’s maken zodat u thuis optimaal kunt herstellen en/of optrainen. Ook zijn we per telefoon of mail natuurlijk gewoon bereikbaar. We blijven beschikbaar, nu wat meer op afstand, en zullen er dan ook alles aan doen om u te ondersteunen met uw klachten.

Als u een afspraak bij ons heeft, wordt er de komende dagen contact met u gezocht door uw behandelend fysiotherapeut.

WAT GAAN WE WEL DOEN:

– Alle bestaande afspraken worden gebeld en in samenspraak met u wordt er gekeken naar de beste oplossing.

– Wij zullen gaan  bekijken welke patiënten in aanmerking komen voor een videoconsult en deze actief benaderen.

– Telefonisch maar liever per e-mail zijn wij bereikbaar voor u via 053-2310838 of  info@fysiocentrumsengers.nl

– Komende dagen gaan we met ons team kijken wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

 

We gaan de periode gebruiken om hier met z’n allen nog sterker en beter uit te komen. Vol nieuwe ideeën om u straks nog betere zorg te kunnen verlenen.

Wij wensen iedereen veel sterkte en succes in deze lastige en ook spannende tijden. Wij hopen jullie dan ook snel weer te kunnen verwelkomen in onze praktijken in Haaksbergen, Rekken en Hengelo.