Vacature Sport Instructeur

Vacature Sport Instructeur

Ben jij een enthousiaste sportinstructeur met een passie voor fysiotherapie? Zoek je een uitdagende positie waarbij je kunt werken in een moderne fysiotherapiepraktijk die zich sterk richt op preventie en herstel? Dan is dit jouw kans!

Praktijkinformatie: FysioCentrum Sengers is een moderne praktijk, gevestigd in het centrum van Haaksbergen. Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie en hebben een sterke focus op preventie en herstel. Ons team bestaat uit gemotiveerde en gedreven professionals die nauw samenwerken om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden. We hebben een breed scala aan specialisaties.

Functieomschrijving: Als sportinstructeur met affiniteit in de fysiotherapie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en begeleiden van individuele en groepsgerichte oefenprogramma’s voor onze patiënten. Je werkt nauw samen met onze fysiotherapeuten om ervoor te zorgen dat de oefeningen aansluiten op de behoeften en doelen van de patiënten. Je motiveert en inspireert patiënten om actief deel te nemen aan hun herstel- en preventieprogramma’s. Bovendien draag je bij aan de ontwikkeling van innovatieve trainingsprotocollen en blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sport en fysiotherapie.

Functievereisten:

  • Diploma CIOS, ALO, Sport en bewegen of vergelijkbare opleidingen
  • Aantoonbare affiniteit met fysiotherapie en revalidatie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om patiënten te motiveren
  • Flexibel en in staat om zowel individuele als groepsgerichte oefenprogramma’s te ontwikkelen
  • Teamspeler met de mogelijkheid om nauw samen te werken met fysiotherapeuten en andere professionals
  • Beschikbaarheid om minimaal 2 avonden per week te werken

Wij bieden:

  • Een dynamische en stimulerende werkomgeving in een groeiende praktijk
  • De kans om je vaardigheden en kennis op het gebied van fysiotherapie verder te ontwikkelen
  • Samenwerking met een gemotiveerd en ervaren team

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze uitdagende functie als sportinstructeur met affiniteit in de fysiotherapie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@fysiocentrumsengers.nl. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Sjoerd Sengers via telefoonnummer 053-2310838. We kijken uit naar jouw sollicitatie en verwelkomen je graag in ons team bij FysioCentrum Sengers.

 

Contact pagina