WELKOM NIELS STOCK

Sinds deze zomer heeft uw Niels in onze praktijk voorbij zien komen. Tijd voor een kennismaking!
Niels Stock, een veelzijdige persoonlijkheid met een unieke achtergrond en interesses. Niels is geboren op het prachtige eiland Aruba. Zijn reis bracht hem naar Enschede, waar hij zijn studie fysiotherapie voltooide.
Niels is niet alleen een getalenteerde fysiotherapeut, maar ook een gepassioneerd voetballer. Je kunt hem vinden op het veld, waar hij deel uitmaakt van het eerste elftal van Pw. Hij speelt niet alleen voor het plezier, maar ook met vastberadenheid en toewijding.
Afgelopen zomer vierde Niels een geweldige mijlpaal in zijn academische reis toen hij afstudeerde als fysiotherapeut. Voor zijn studie fysiotherapie behaalde Niels al zijn ALO diploma (Academie voor Lichamelijke Opvoeding), wat zijn passie voor beweging en gezondheid weerspiegelt.
Niels heeft niet alleen een schat aan kennis en ervaring op het gebied van fysiotherapie, maar hij is ook bedreven in het lesgeven en inspireren van anderen. Hij voelt zich helemaal op zijn gemak voor groepen en deelt graag zijn kennis en expertise.
Kortom, Niels Stock is een boeiende persoonlijkheid heeft een passie voor voetbal en gezondheid, en een talent voor lesgeven. Kortom een aanwinst voor onze praktijk. Welkom Niels.