• FysioCentrum Sengers ligt in het centrum van Haaksbergen. Adres: Blankenburgerstraat 37.  Het pand ligt recht achter het het gemeentehuis in Haaksbergen. Naast het pand vindt u een prive parkeerplaats van de praktijk. Deze is bedoeld voor patiënten gebruik.

 • Telefonische bereikbaarheid

  Op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur kunt u bellen naar telefoonnummer: 053-2310838

  Indien u het antwoordapparaat te horen krijgt dan wordt u verzocht uw naam en telefoonnummer duidelijk in te spreken. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

 • Online vragen stellen

  Voor het stellen van vragen kunt u ook gebruik maken van e-mail. Het hiervoor bestemde contactformulier is te vinden onder het item  “contact.”

 • Route vestiging Haaksbergen

  Vanuit Eibergen: U rijdt de N18 door tot de afslag richting zwembad de Wilder. Hier slaat u linksaf de Eibersestraat in. Deze volgt u ongeveer 1 km. Aan uw rechter kant verschijnt FysioCentrum Sengers.

  Vanuit Hengelo: U volgt de Hengelosestraat tot aan de rotonde Hengelosestraat/Goorsestraat. U neem de 3 afslag op de rotonde. Volg deze tot de volgende rotonde. 3e afslag. na 500 meter verschijnt FysioCentrum Sengers aan uw linker kant.

  Vanuit Enschede: U volgt de Enschedesestraat tot aan de stoplichten waar u aan uw linkerkant een shelltankstation ziet. Hier gaat u rechtsaf. Uitrijden tot aan de t splitsing waar u rechtsaf gaat. Na 100 meter verschijnt FysioCentrum Sengers aan uw rechter kant.

KOM JE ER NIET HELEMAAL UIT?

Neem contact op
team-image