De praktijk

In 2012 is FysioCentrum Sengers gesticht door Sjoerd Sengers. De praktijk die oorspronkelijk gestart is als eenmanszaak met als specialisme rug problematieken heeft in de jaren daarop volgend een snelle groei doorgemaakt en zich als praktijk enorm door ontwikkeld.

De praktijk van nu
Sinds februari 2016 heeft praktijk een nieuw pand van waaruit het zijn werkzaamheden verricht. Door de enorme groei in de beginjaren ontstond er ruimtegebrek. Door de verhuizing naar het nieuwe onderkomen aan de Blankenburgerstraat is hier verandering in gekomen. Hier beschikt de praktijk over 5 ruime behandelkamers, een ruime comfortabele wachtruimte en moderne trainingsfaciliteiten. Door de groei in personeel heeft het aanbod ook een enorme groei doorgemaakt en kunnen wij u een groot aantal therapieën aanbieden. Onze therapeuten zijn goed geschoold en nemen deel aan het kwaliteitsregister. FysioCentrum  Sengers is een innovatieve praktijk en maakt gebruik van moderne apparatuur. Wij bieden onze medewerkers de ruimte om te ontwikkelen en zodoende nog meer kwaliteit aan onze patiënten te bieden.


Locatie  Sint Isidorushoeve

Per 2021 heeft de praktijk de beschikking over een nieuwe vestiging. Naast onze werkzaamheden in Haaksbergen beschikken we nu ook over een praktijkruimte in het pittoreske Sint Isidorushoeve. U kunt ons vinden in het verzamelgebouw van t Meuke.  De praktijk beschikt over een behandelkamer, sportruimte en een kleine keuken. Perfect om de hoevenaar van basis fysiotherapeutische zorg te voorzien.

 

 

Meer weten over onze praktijk? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief