• METEN IS WETEN

  Die meetgegevens gaan naar een computer, die een animatie maakt. Het resultaat is vergelijkbaar met de bekende röntgenfoto of MRI scan, al zijn er belangrijke verschillen. Waar röntgen of MRI specifieke aandoeningen aantonen (bijvoorbeeld een hernia), laat de Medi Mouse juist afwijkingen in het bewegingspatroon van de wervelkolom zien.
  Voortaan kan er een diagnose gemaakt worden op basis van méér dan alleen vorm- en standveranderingen; met de Medi Mouse kunnen ook afwijkingen in het bewegingsverloop van de (lage) rug worden waargenomen. Een nieuwe kijk op uw rugklachten.

 • ENKELE WETENSCHAPPENLIJKE PUBLICATIES OVER DE SPINAL MOUSE

  Reliability and validity of non – radiographic methods of thoracic kyphosis measurement: A systematic review. Manual Therapy 19 (2014) 10-17. E. Barrett et al.

  The validity and reliability of “Spinal Mouse” assessment of spinal curvatures in the frontal plane in pediatric adolescent idiopathic thoraco-lumbar curves.  Eur Spine J 2016 Feb 22;25(2):476-82. Epub 2015 Apr 22. Ayse Livanelioglu et al.

 • CONTACT

  Met behulp van deze methode komen problemen in uw onderrug aan het licht, die met een röntgenfoto of MRI niet gezien werden. Aan de hand van de gevonden resultaten krijg u een advies.
  Heeft u na het lezen interesse gekregen en wilt u het zelf ervaren neem dan vrijblijvend contact op.

KOM JE ER NIET HELEMAAL UIT?

Neem contact op
team-image