Therapieën

Binnen onze praktijk bieden we meerdere therapievormen aan. Hieronder vindt u een overzicht van alle therapieën. U kunt op de therapievormen klikken om meer informatie te krijgen over de betreffende therapieën.

Algemene Fysiotherapie
Jaarlijks gaan in Nederland ongeveer 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut. De algemeen fysiotherapeut richt zich op klachten van het zogenaamde houdings- en bewegingsapparaat.
Lees meer
Ergotherapie
De ergotherapeuten binnen ons centrum stellen u in staat de alledaagse handelingen zoals koken, aankleden, werken en boodschappen doen zoveel zelfstandig te blijven verrichten.
Lees meer

Logopedie
De logopedisten zijn deskundig op het gebied van communicatie en slikken. Zij richten zich in het bijzonder op ouderen en volwassenen met veelal neurologische problematiek, zoals na een beroerte (CVA) of bij de ziekte van Parkinson.
Lees meer

Diëtiste
De diëtisten zijn niet alleen deskundig op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte, ze zijn ook kenners als het gaat om lekker eten en het aanbod in de supermarkt.
Lees meer
Manuele therapie
Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast
Lees meer
Sportfysiotherapie
De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft.
Lees meer
Oedeemtherapie
Oedeemtherapie is een behandelvorm bedoeld voor mensen die last hebben van een (lymf) oedeem.
Lees meer

Bekkenfysiotherapie
Bekkentherapie is een behandelvorm die u kan helpen bij verschillende bekkenbodem of gerelateerde aandoeningen.
Lees meer 

Shockwave therapie
Shockwave therapie is een behandelmethode waarbij door middel van hoog energetische geluidsgolven chronische peesaandoeningen snel en effectief kunnen worden behandeld.
Lees meer

Dry needling
Dry Needling is een effectieve behandelmethode die zich richt op klachten als gevolg van spierverhardingen in spieren.
Lees meer
Functionele osteopathie
Functionele osteopathie gaat er van uit, dat alle gewrichten in het menselijk lichaam met elkaar in verbinding staan.
Lees meer
Viscerale therapie
Visceraal therapie is een behandelmethode waarbij de therapeut door middel van handmatige technieken verklevingen in het bindweefsel losmaakt.
Lees meer
Andulatietherapie therapie
Andullatie therapie is een behandeling voor mensen met chronische pijnklachten of sporters.
Lees meer