• ONZE BEWEEGPROGRAMMA'S

  Speciaal voor een aantal doelgroepen heeft FysioCentrum Sengers beweegprogramma’s ontwikkeld. De beweegprogramma’s worden uitgevoerd in kleine groepen van maximaal zes deelnemers. Bij ons staat dan ook de kwaliteit van het programma voorop.
  Bij deelname zal er als eerste een intake gedaan worden waarin gekeken wordt naar uw zogeheten ingangsniveau. Vanuit deze meting kunnen wij een op maat gemaakt programma aanbieden.

  Aan onderstaande beweegprogramma’s kunt u deelnemen:

 • OncoFit

  Blijf bewegen tijdens en na uw behandeling voor kanker met Oncofit! Speciaal voor mensen die behandeld zijn voor kanker hebben wij een beweegprogramma waarin u begeleidt wordt door een fysiotherapeut met deskundigheid op het gebied van kanker.

 • RugFit

  In het FysioCentrum rugfit programma wordt gewerkt aan pijnvermindering in de rug in 3 fasen: de Onderzoeksfase, de mobilisatie/stabilisatie fase en de Evaluatie/ herscan fase.

 • SeniorFit

  SeniorFit is een gevarieerde bewegingsactiviteit voor senioren vanaf ongeveer 65 jaar. Uit onderzoek blijkt dat senioren die regelmatig bewegen een hogere kwaliteit van leven hebben, meer gezonde levensjaren, langer hun zelfstandigheid behouden en minder risico lopen om te vallen.

 • ZwangerFit

  ZwangerFit is een eigentijdse, actieve vorm van zwangerschapsbegeleiding vanaf 16 weken, gegeven door een hierin gespecialiseerde fysiotherapeut, de ZwangerFit docent. U werkt aan conditie en fitheid, maar ook aan klachten van het bekken.

 • RuiterFit

  RuiterFit is een training speciaal gericht op ruiters die aan hun eigen fitheid willen werken. In de trainingen gaan we aan de slag om de conditie, balans, lenigheid en kracht te verbeteren.

 • Runningtherapie

  Tijdens de runningtherapie werken we aan het leren omgaan met depressieve klachten middels (hard)lopen. Door te beweging proberen we depressie of sombere gevoelens los te laten en een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

 • FysioFitness

  Met FysioFitness werken we aan het gunstige effect dat lichaamsbeweging op ons lichamelijk en psychologisch functioneren heeft. FysioFitness is bedoeld voor iedereen die (meer) beweging nodig heeft, zoals moderne mensen die vaak een zittend bestaan leiden – thuis, op kantoor en in de auto – of mensen die herstellen van een ziekte, ongeval of blessure.

KOM JE ER NIET HELEMAAL UIT?

Neem contact op
team-image