• Hier vindt u altijd de nieuwste column van de praktijk. In deze column treft u allerdaagse reilen en zeilen van de praktijk aan. Heeft u op of aanmerking op onze column dan horen wij dit graag.

 • Met frisse moed er tegenaan!

  FysioCentrum Sengers gaat vanaf nu verder aan de Blankenburgerstraat 37. Afgelopen zaterdag hielden we Open Huis en kon iedereen met eigen ogen zien hoe mooi de nieuwe praktijk is geworden! Voor mij en mijn collega’s was de grote belangstelling zaterdag, met alle complimenten en lieve gelukwensen van dien, natuurlijk geweldig! Heel veel dank daarvoor!

  Hoewel ik natuurlijk wist hoe we het voormalige accountantskantoor zouden gaan ombouwen tot fysiopraktijk is het eindresultaat eerlijk gezegd mooier geworden dan ik dacht. Ik denk dat het gelukt is een sfeer te creëren die recht doet aan wat we als fysiopraktijk willen uitstralen: fris, modern en innovatief!

  Wie bij ons binnenkomt zal de fraaie foto op de wand met de tekst ‘uw klacht, onze passie’ onmiddellijk opvallen. Dat is dan ook de slogan waar we voor staan! We willen niet alleen een fysiopraktijk zijn die vakwerk leveren kan, maar ook altijd blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Niet alleen fris en modern zijn maar ook vernieuwend bezig zijn, met uiteindelijk maar één doel: mensen zo goed mogelijk helpen! Daarom staat persoonlijke aandacht ook hoog in ons vaandel.

  Na een periode van drie jaar waarin we gekomen zijn waar we nu staan – een praktijk met vier therapeuten, evenzovele disciplines (en de mogelijkheid van een rugscan, dryneedling of shockwavetherapie) gaan we verder in een nieuwe omgeving! Ik en mijn collega’s ervaren dat als een enorme stimulans. Met vier behandelkamers, een afzonderlijke meetruimte en een tweemaal zo grote oefenzaal kunnen we in de nieuwe setting voorlopig vooruit. Met frisse moed er tegenaan!

   

  Vriendelijke groet,

   

  Sjoerd Sengers

  FysioCentrum Sengers

  www.FysioCentrumSengers.nl

KOM JE ER NIET HELEMAAL UIT?

Neem contact op
team-image