• BEGELEIDING VAN DE REVALIDATIE NA COVID

  Wij beschikken over twee fysiotherapeuten die zowel longtherapeut zijn als covid deskundige. Een Ergotherapeut en een Diëtiste. Samen met u zorgen wij voor een zo snel mogelijk herstel.
  De fysiotherapeut is eindverantwoordelijk en is de zogenoemde casemanager. Hij zal zorg dragen voor een goede samenwerking tussen de zorgverleners. De fysio zorgt voor de fysieke training en zal met u een trainingsplan maken op uw eigen niveau. De ergotherapie houd zich met name bezig met uw belasting belastbaarheid. Dit betekent dat u samen met de ergotherapeut gaat kijken naar wat u allemaal doet op een dag en wat u het beste kunt doen. Als laatste zal de dietiste met u kijken naar uw voeding. Voeding is van groot belang voor uw energiesystemen in uw lichaam. Zij zal zorg dragen voor de juiste balans hierin. Samen proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen bij uw herstel na corona

 • REVALIDATIE OP VERWIJZING

  Na verwijzing van de specialist of huisarts kan er een afspraak gemaakt worden voor een online intake met een van de fysiotherapeuten. Tijdens de intake zal je situatie besproken worden en aan de hand daarvan zal een begeleidingstraject op maat gemaakt worden, zodat je kunt starten met je herstel. Afhankelijk van je herstel begin je daarna op locatie met trainen. De revalidatie vindt plaats op in onze praktijk in Haaksbergen.

 • VERGOEDING OVERHEID

  Zorgverzekeraars vergoeden herstelzorg voor ex-coronapatiënten vanuit de basiszorg. Patiënten hebben recht op maximaal 50 behandelingen fysio- en oefentherapie, 10 behandeluren (bovenop de bestaande 10 uur) aan ergotherapie en 7 uur (bovenop de bestaande 3 uur) aan dieetadvies.

 • AANMELDEN

  Ben jij ex-coronapatiënt en heb je langdurige klachten? Meld je dan aan voor herstelzorg bij FysioCentrum Sengers. 053-2310838 of mail naar info@fysiocentrumsengers.nl

KOM JE ER NIET HELEMAAL UIT?

Neem contact op
team-image