Dry needling in Haaksbergen bij FysioCentrum Sengers

Woont u in de buurt van Haaksbergen en heeft u klachten als gevolg van spierverhardingen in spieren? Dit is een hard aanvoelende plek, die ook wel een ‘knoop’ of ‘triggerknoop’ wordt genoemd. Deze plekken kunnen naast plaatselijke pijn, ook pijn veroorzaken in andere delen van het lichaam.
Voor deze behandeling bent u bij Fysio Centrum Sengers in Haaksbergen aan het juiste adres.

Online afspraak maken Bel ons

Zo wordt de behandeling uitgevoerd

Deze pijnlijke plekken in het lichaam uiten zich onder andere in het hebben van pijn in een spier, stijfheid, verminderde kracht, pijnklachten, hoofdpijn, duizeligheid en zweten. Bij dry needling
worden deze pijnlijke plekken aangeprikt met een acupunctuurnaald. Door het spierweefsel nauwkeurig af te tasten wordt precies bepaald waar de dunne acupunctuurnaald ingebracht moet worden. Het inbrengen van het naaldje is zo goed als pijnloos. De kans bestaat dat de spier kort aanspant nadat de naald is ingebracht, dit kan aanvoelen als lichte kramp. Door deze behandeling ontspannen de spieren en worden de pijnlijke plekken in het lichaam gedeactiveerd, waarna de klachten zullen verminderen of compleet verdwijnen.

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Over FysioCentrum Sengers in Haaksbergen

Fysiocentrum Sengers in Haaksbergen is een innovatieve, moderne fysiotherapie praktijk die gespecialiseerd is in het behandelen van verschillende rugklachten. Een jong team van goed geschoolde, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers is werkzaam in de praktijk. Zij helpen u graag bij het verminderen of verhelpen van uw klachten! In de praktijk – waar de kwaliteit van de behandeling en uw klachten altijd op de eerste plaats staan – heerst een open sfeer. Door de kennis van de medewerkers en moderne technieken, zijn de medewerkers bereid om allerlei klachten goed te behandelen. De behandelingen vinden plaats in de praktijk, of bij uw thuis. De medewerkers streven er naar om u 48 uur na het eerste contact ontmoet te hebben.

Fysiocentrum Sengers biedt naast dry needling, behandelingen tegen rugklachten en shockwave therapie in Haaksbergen, ook de volgende behandelingen aan:

Meer weten over dry needling in Haaksbergen?

Heeft u één of meerdere van de bovenstaande klachten of bent u gewoon benieuwd naar wat dry needling voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt online een afspraak maken, bellen naar 053-2310838, Whatsappen naar 0626542920 of een e-mail sturen naar info@fysiocentrumsengers.nl.