Fitness abonnement onbeperkt

 

Wilt u lekker zelfstandig sporten in een goed uitgeruste oefenzaal, maar zonder sportschool uitstraling? Dat kan bij ons! Onze praktijk heeft een modern ingerichte trainingszaal waar u heerlijk kunt sporten.

Voordelen van onbeperkt fitnessen

  • Zelfstandig trainen met een voor u persoonlijk opgesteld trainingsprogramma
  • Mogelijkheid tot onbeperkt sporten
  • Ruime openingstijden van de oefenzaal om te kunnen sporten

 

Voor wie?

Bij Onbeperkt fitnessen is er geen begeleiding in de zaal aanwezig en traint u volledig zelfstandig. U bent goed in staat om de fitness apparatuur te bedienen en in te regelen op het gewenste niveau.

 

Hoe werkt het?

Bij nieuwe deelnemers vindt er eerst een individuele intake plaats waarbij het gezondheidsverleden wordt besproken en een aantal testen (waaronder de total bodyscan) wordt uitgevoerd om een indruk te krijgen van uw fitheid en algehele belastbaarheid. De resultaten hiervan worden met u besproken en u krijgt een persoonlijk advies.

Vervolgens wordt een individueel trainingsprogramma voor u samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen, doelen en fysieke mogelijkheden. Twee keer per jaar kan een evaluatie moment worden ingepland. Wij denken graag met u mee, zodat het sporten een leuke en plezierige uitdaging voor u blijft.

Het aantal sporters in de oefenzaal is gemaximeerd op 6 personen per uur. U kunt een tijdvak reserveren via de website, zie onderstaande link.

Wilt u meer informatie over Vital-fit of u inschrijven hiervoor, neem dan gerust contact met ons op.


Kosten

Een onbeperkt vrij sporten abonnement kost €32.50 per maand. Deze worden per automatische incasso maandelijks betaald.

 

Inplannen in de sportzaal

DRUK OP DEZE LINK OM IN ONZE SPORTZAALAGENDA IN TE PLANNEN.

 

Neem contact op