• FysioCentrum Sengers is op zoek naar een vaste waarnemer

  Heb je altijd al willen werken in een jong team van gemotiveerde en gedreven fysiotherapeuten? Ben je op zoek naar een kans om te kunnen werken in een moderne fysiotherapie praktijk met een oog voor de toekomst.
  Deze functie biedt je de kans om in aanraking te komen met een aantal specialistische aspecten die ons vak kent en je verder te oriënteren en ontwikkelen binnen het vakgebied.
  Heb jij net zo als je collega’s passie voor het vak, denk je in kansen en mogelijkheden en ben je net zo ambitieus en gedreven als wij? Dan is dit de vacature voor jou!

 • Beschrijving van de praktijk

  FysioCentrum Sengers is een moderne praktijk in het centrum van Haaksbergen.
  De praktijk onderscheidt zich voornamelijk met haar kennis op het gebied van rug problematieken.
  Daarnaast bieden wij Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Oedeemtherapie,Functionele Osteopathie, Orthopedische revalidatie, Dry Needling, Viscerale therapie, Runningtherapie, Medical taping, Mulligan therapie en medische trainingstherapie.
  We hanteren een actieve en sportieve aanpak welke dagelijks met patiënten in oefenruimte in praktijk wordt gebracht. Hiernaast onderhouden wij contacten met sportverenigingen.

   

 • Functie omschrijving

  Als vaste waarnemer fysiotherapie werk je nauw samen met de aanwezige therapeuten. Je werkzaamheden bestaan uit het voorzetten en bijstellen van het voorop uitgezette behandelplan van de therapeut die je vervangt. Je zal, afhankelijk van de te vervangen therapeut, behandelplannen uitvoeren Een grote interesse in het vak, een brede kennis en het vermogen om je stappen goed te communiceren zijn hierin belangrijke vaardigheden.

 • Interesse?

  Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je
  motivatiebrief met CV naar info@fysiocentrumsengers.nl Mocht je na het lezen
  van deze vacature nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Sjoerd
  Sengers tel 053-2310838 www.fysiocentrumsengers.nl

KOM JE ER NIET HELEMAAL UIT?

Neem contact op
team-image