Fysiotherapie dichtbij Borculo

Wanneer u op zoek bent naar fysiotherapie nabij Borculo, dan is FysioCentrum Sengers de juiste keus. Vooral als u klachten aan de rug ervaart. Wij zijn met onze fysio namelijk gespecialiseerd in het behandelen van rugklachten. Ons team van jonge, enthousiaste en goed geschoolde fysiotherapeuten helpt u graag van uw rugklachten af.

Zoekt u een goede fysiotherapeut nabij Borculo, omdat u last heeft van rugklachten? Maak dan kennis met onze fysio praktijk dichtbij Borculo in Rekken. Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de openingstijden of de mogelijkheid tot thuis behandelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij streven ernaar om u binnen 48 uur na het eerste contact in levende lijve te ontmoeten.  

Online afspraak maken Bekijk al onze therapieën

Fysiotherapie nabij Borculo voor uw rug

Naast fysio ter vermindering van uw rugklachten, kunt u bij ons ook terecht voor sportfysiotherapie om een eventuele sportblessure te verhelpen. Daarnaast bent u bij ons ook in goede handen voor voedingsadvies, dry needling en manuele therapie. Ons FysioCentrum is een fysiotherapiepraktijk met twee vestigingen: Haaksbergen en Rekken. Als u uit Borculo komt, is onze fysiotherapie locatie in Rekken ongeveer een half uur rijden.

Open en persoonlijke sfeer

Onze fysiotherapeuten hebben veel ervaring in het verhelpen van rugklachten. Wij zijn hier zowel gericht op specifieke, als aspecifieke rugproblemen. Uw klacht en de kwaliteit van de behandeling staan altijd voorop. Voor, tijdens en na de behandeling proberen wij altijd een open en persoonlijke sfeer te creëren. Van onze klanten horen we dat het ons vaak lukt.

Fysiotherapie nabij Borculo

Moderne technieken

Wij maken gebruik van moderne technieken. Waardoor uw rugklachten efficiënt kunnen worden behandeld. Naast het fysiotherapeutische onderzoek, vormen we ook door middel van een 3D rugscan een beeld van uw wervelkolom. Hierdoor zijn wij extra goed in staat om een effectieve behandeling toe te passen. Daarom hebben wij een hoog succespercentage op onze behandelingen.

Online afspraak maken Bekijk al onze therapieën

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Meer dan alleen fysio in Borculo

Onze fysiotherapeuten houden zich niet alleen met fysiotherapie. Dus naast fysio in Borculo kunt u kunt bij ons ook terecht voor de volgende behandelvormen:

  • Dry needling
  • Therapie van een manueel therapeut
  • Oedeemtherapie
  • Osteopathie
  • Shockwave therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Advies van een voedingskundige

Neem contact op voor fysiotherapie vlakbij Borculo

Wilt u meer informatie over het aanbod in fysiotherapie nabij Borculo of een van onze andere diensten bij FysioCentrum in Borculo? Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel ons op via 053-2310838. Wij helpen u graag van uw rugklachten af!