Fysiotherapie in Borculo

Zoekt u een goede fysiotherapeut, omdat u last heeft van rugklachten? Wanneer u op zoek bent naar fysiotherapie nabij Borculo, dan is FysioCentrum Sengers een goede keus. Naast fysiotherapie ter vermindering van uw rugklachten, kunt u bij ons ook terecht voor sportfysiotherapie om een eventuele sportblessure te verhelpen. Daarnaast bent u bij ons ook in goede handen voor voedingsadvies en andere diensten. Ons FysioCentrum is een in Borculo gevestigde fysiotherapie praktijk dat gespecialiseerd is in het behandelen van uw rugklachten. Ons team van jonge enthousiaste therapeuten helpt u graag van uw klachten af.

Kwaliteit bij FysioCentrum Sengers

Onze fysiotherapeuten hebben veel ervaring in het verhelpen van rugklachten; wij zijn hier zowel gericht op specifieke, als aspecifieke rugproblemen. Uw klacht en de kwaliteit van de behandeling staan altijd voorop waarin wij een open en persoonlijke sfeer hanteren. Wij maken gebruik van moderne technieken waardoor uw rugklachten efficiënt kunnen worden behandeld. Naast het fysiotherapeutische onderzoek, vormen we ook door middel van een 3D rugscan een beeld van uw wervelkolom. Hierdoor zijn wij extra goed in staat om een effectieve behandeling toe te passen. Hierdoor heeft ons FysioCentrum een hoog succespercentage op haar behandelingen.

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Meer dan alleen fysio in Borculo

Naast het behandelen van uw rugklachten door een fysiotherapeut kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Dry needling
  • Therapie van een manueel therapeut
  • Oedeemtherapie
  • Osteopathie
  • Shockwave therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Advies van een voedingskundige

Neem contact op

Wilt u meer informatie over het aanbod in fysiotherapie nabij Borculo of een van onze andere diensten bij FysioCentrum in Borculo? Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel ons op via 053-2310838. Wij helpen u graag van uw rugklachten af!

Facebook