• Fysiotherapie in Enschede

  Of u nu rugklachten heeft en op zoek bent naar een fysiotherapeut, sportfysiotherapie nodig hebt vanwege een blessure of op zoekt bent naar een voedingsdeskundige, bij onze praktijk voor fysiotherapie in Enschede bent u op het goede adres. Onze fysiotherapiepraktijk in Enschede is hét FysioCentrum met een compleet aanbod aan diensten om uw klachten te verhelpen. Wij werken met een ervaren enthousiast team in een open en persoonlijke sfeer; de kwaliteit van uw behandeling staat altijd voorop.

 • Innovatieve behandelingen fysiotherapie

  Onze fysiotherapeuten maken gebruik van moderne technieken waardoor uw rugklachten efficiënt worden behandeld. Bij ons staat de kwaliteit van uw behandeling altijd voorop. Door, naast het fysiotherapeutische onderzoek, middels de 3D rugscan een beeld te vormen van uw wervelkolom zijn onze fysiotherapeuten in staat om effectief te behandelen. Hierdoor heeft ons FysioCentrum een hoog succespercentage op haar behandelingen.

 • Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

 • Diverse soorten therapie

  In ons FysioCentrum bieden we ook andere vormen van therapie aan, bijvoorbeeld een behandeling door een manueel therapeut, therapie door middel van osteopathie, dry needling of oedeem therapie. Ook bieden wij shockwave therapie, waarbij de oorzaak van de pijn rechtstreeks bij de oorsprong wordt bestreden. Deze vorm van therapie is geschikt voor uiteenlopende klachten zoals bijvoorbeeld schouderklachten en knieblessures. Tevens beschikken wij over een sportfysiodie u van uw sportblessure kan helpen door middel van specifieke sportfysiotherapie.

  Naast onze therapeutische diensten om lichamelijke klachten te verhelpen, kunt u bij ons ook terecht voor advies van een voedingsdeskundige. Deze dienst is er voor mensen die graag met hulp hun dagelijkse voedingspatroon willen aanpassen of voor sporters die hulp willen voor het juiste voedingspatroon.

 • Maak een afspraak

  Heeft u interesse in fysiotherapie in Enschede? Neem dan contact op met ons FysioCentrum om een afspraak te maken. Wij helpen u graag van uw rugklachten af! Indien u vragen heeft kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op 053-2310838 of via het contactformulier.

KOM JE ER NIET HELEMAAL UIT?

Neem contact op
team-image