Fysiotherapie in Goor

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Goor bent u op de juiste plek voor uiteenlopende lichamelijke klachten. Ons FysioCentrum heeft een compleet aanbod aan diensten die uw klachten kunnen verhelpen. Of u nu rugklachten heeft en op zoek bent naar een fysiotherapeut, sportfysio of op zoekt bent naar een voedingsdeskundige, bij onze praktijk voor fysiotherapie in Goor zit u goed. Wij werken met een ervaren enthousiast team in een open en persoonlijke sfeer; de kwaliteit van uw behandeling staat altijd voorop.

Innovatieve behandelingen

In onze fysiotherapiepraktijk maken we gebruik van moderne technieken waardoor uw rugklachten efficiënt worden behandeld. Bij ons staat de kwaliteit van uw behandeling altijd voorop. Doordat wij, naast het fysiotherapeutische onderzoek, door middel van een 3D rugscan een beeld te vormen van uw wervelkolom zijn wij goed in staat om een effectieve behandeling toe te passen. Het succespercentage op onze behandelingen is dan ook hoog.

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Onze vormen van therapie

Binnen onze praktijk bieden we naast de fysiotherapie ook andere vormen van therapie aan, bijvoorbeeld voor de behandeling door een manueel therapeut of therapie door middel van osteopathie of oedeem therapie. Ook bieden wij shockwave therapie, waarbij de oorzaak van de pijn rechtstreeks bij de oorsprong wordt bestreden. Deze vorm van therapie is geschikt voor diverse soorten klachten zoals bijvoorbeeld schouderklachten en knieblessures. Ook wanneer u op zoek bent naar een behandeling door middel van dry needling kunt u bij ons terecht. Tevens hebben wij een sportfysio in huis die u van uw sportblessure kan helpen met sportfysiotherapie.

Naast onze therapeutische diensten om lichamelijke klachten te verhelpen, bieden wij ook voedingsadvies. Onze voedingsdeskundige is er voor sporters die hulp willen bij hun voedingspatroon of mensen die graag willen in het aanpassen van hun dagelijkse voedingspatroon.

Afspraak maken?

Zoekt u een fysiotherapeut en wilt u geholpen worden door middel van fysiotherapie in Goor? Neem dan contact op met ons FysioCentrum om een afspraak te maken, zodat wij u van dienst kunnen zijn. Indien u vragen heeft kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op 053-2310838 of via het contactformulier.

Facebook