• Fysio in Goor gezocht? Dan zit u goed bij FysioCentrum Sengers. Wij bieden fysiotherapie in Goor voor de meest uiteenlopende lichamelijke klachten. Ons FysioCentrum heeft een compleet aanbod aan diensten die uw klachten kunnen verhelpen. Het maakt bij ons niet uit of u komt voor rugklachten en op zoek bent naar een fysiotherapeut of sportfysio, of wanneer u op zoek bent naar een voedingsdeskundige.

  Wij werken met een ervaren en enthousiast team in een open en persoonlijke sfeer. Bij ons staat de kwaliteit van uw behandeling altijd voorop. Wilt u een afspraak maken? Dit kunt u gewoon online, via onze website, regelen.

 • Gespecialiseerd in rugklachten

  U kunt bij ons terecht voor veel verschillende lichamelijke klachten, maar vooral voor rugklachten. Dit is een van onze specialisaties. Wij zijn gericht op zowel specifieke als aspecifieke rugklachten. Aspecifieke rugklachten zijn problemen waar artsen geen reden voor kunnen ontdekken. Wist u dat ruim twee miljoen Nederlanders dagelijks last heeft van aspecifieke rugklachten?

  Als eerste krijgt u bij ons een fysiotherapeutisch onderzoek. Daarnaast kunnen wij een 3D rugscan maken. Hiermee kunnen wij een goed beeld vormen van uw wervelkolom. Op deze manier kan de behandeling veel effectiever ingezet worden. Wij hebben een hoog succespercentage op onze rug behandelingen doordat wij deze 3D scan inzetten.

 • Open en persoonlijke sfeer

  Wij hebben een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten bij onze praktijk voor fysiotherapie in Goor. De therapeuten nemen altijd de tijd om naar u te luisteren en uw klachten te onderzoeken. De kwaliteit van de behandeling staat hier altijd voorop. Wij streven er naar om u de best mogelijke behandelingen te verlenen. Tijdens de behandeling creëren wij altijd een open en persoonlijke sfeer zodat u zich helemaal op uw gemak voelt in onze praktijk.

 • Innovatieve behandelingen

  In onze fysiotherapiepraktijk maken we gebruik van moderne technieken waardoor uw klachten efficiënt worden behandeld. Bij ons staat de kwaliteit van uw behandeling altijd voorop. Het succespercentage van onze behandelingen is zeer hoog. Het onderzoeken en aanpakken van rugproblemen is onze specialiteit, door de innovatieve 3D rugscan die wij kunnen maken. Neem direct contact met ons op indien u lichamelijke problemen hebt en deze op wilt lossen.

 • Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

 • Snel van uw klachten af

  Wij streven er naar om u binnen 48 uur na het eerste contact in onze praktijk te zien. Het is ook mogelijk om een afspraak bij u thuis te maken. Verder kunt u op de website van onze praktijk veel informatie vinden over diverse klachten en de verschillende behandelingen die wij aanbieden. Daarnaast kunt u bij ons ook veel praktische informatie vinden, over bijvoorbeeld vergoedingen vanuit de verzekering, bereikbaarheid en aanvullende informatie.

  Indien u niet zeker weet welke therapie het beste is voor uw klachten, kunt u ook gewoon contact met ons opnemen. Wij onderzoeken u en kunnen een gerichte therapie voor u opstellen. Op deze manier behalen wij het beste resultaat en kunt u zonder klachten door het leven.

 • Fysio in Goor voor diverse klachten

  Naast problemen met uw rug, kunt u bij ons terecht voor veel meer lichamelijke klachten. U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen op het gebied van fysiotherapie in Goor:

 • Maak direct een afspraak

  Hebt u last van lichamelijke klachten en wilt u ons inschakelen voor fysiotherapie in Goor? Neem dan direct contact met ons op via onze website. Wij streven ernaar om binnen 48 uur na het eerste contact u in de praktijk te zien.

  U neemt contact met ons op via het contactformulier. Uiteraard kunt u ook bellen naar 053 – 231 0838. Wij helpen u graag van uw lichamelijke klachten af.

KOM JE ER NIET HELEMAAL UIT?

Neem contact op
team-image