Fysiotherapie in Haaksbergen

Heeft u rugklachten en zoekt u een goede fysiotherapeut? Wanneer u op zoek bent naar fysiotherapie in Haaksbergen, dan is FysioCentrum Sengers een goede keus. Naast fysiotherapie ter vermindering van uw rugklachten, kunt u bij ons ook terecht voor sportfysiotherapie voor wanneer u bijvoorbeeld een sportblessure hebt opgelopen. Daarnaast bent u bij ons ook in goede handen voor voedingsadvies en andere diensten. Ons FysioCentrum is een in Haaksbergen gevestigde fysiotherapiepraktijk die gespecialiseerd is in het behandelen van uw rugklachten. Ons team van jonge enthousiaste therapeuten helpt u graag van uw klachten af. Het is belangrijk dat u niet te lang doorloopt met uw klachten, omdat het op deze manier kan verergeren. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij uw klachten!

Wat houdt fysiotherapie in?

Een fysiotherapeut behandelt u individueel of in groepen. Samen met u wordt gekeken naar de mogelijkheden om zo goed mogelijk resultaat te behalen. Er wordt een behandelplan opgesteld, waarin we kijken naar uw wensen en klachten, uw lichamelijke situatie en mogelijke oplossingen. Ons doel? Dat u beter kunt bewegen! Bij ons kunt u ook terecht preventieve gezondheidszorg. Hiervoor zijn veel mogelijkheden binnen fysiotherapie.

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Kwaliteit bij FysioCentrum Sengers

Onze fysiotherapeuten hebben veel ervaring in het verhelpen van rugklachten; wij zijn hier zowel gericht op specifieke, als aspecifieke rugproblemen. Wij hanteren een open en persoonlijke sfeer. Uw klacht en de kwaliteit van de behandeling staan altijd voorop. Wij maken gebruik van moderne technieken, waardoor uw rugklachten efficiënt worden behandeld. Door, naast het fysiotherapeutische onderzoek, middels de 3D rugscan een beeld te vormen van uw wervelkolom is FysioCentrum in staat om een effectieve behandeling toe te passen. Hierdoor heeft ons FysioCentrum een hoog succespercentage op haar behandelingen.

Meer dan alleen fysio in Haaksbergen

Naast het behandelen van uw rugklachten door een fysiotherapeut kunt u bij ons ook terecht voor:

Binnen onze praktijk bieden we meerdere therapievormen aan. We vinden dit erg belangrijk, want op deze manier kunnen wij u te allen tijde verder helpen en een passende oplossing vinden. Wellicht wilt u een voedingsadvies of gaat het juist om oedeemtherapie? Een fysiocentrum in Haaksbergen die u écht verder kan helpen en adviseren? FysioCentrum Segers staat voor u klaar.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over het aanbod van fysiotherapie in Haaksbergen of een van onze andere diensten bij FysioCentrum in Haaksbergen? Heeft u last van rugklachten? Het is belangrijk om te weten dat er veel verschillende rugproblemen mogelijk zijn: hernia, acute spit, ischias, stenose en nog veel meer. Door tijdig professionele hulp in te schakelen zorgt u ervoor dat u ook snel iets kunt doen om van uw klachten af te komen. Wat uw klacht ook is: wij zijn u graag van dienst. Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel ons op via 053-2310838. Wij helpen u graag van uw rugklachten af!

Facebook