Fysiotherapie Haaksbergen: snel van uw klachten af

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Haaksbergen? Dan is FysioCentrum Sengers een goede keus. Onze moderne, innovatieve praktijk is gevestigd in het centrum van Haaksbergen. Ons team van ervaren, professionele therapeuten doet niets liever dan u van uw klachten afhelpen.

Wilt u snel van uw klachten af? Maak een online afspraak voor fysiotherapie in Haaksbergen. U wordt binnen 48 uur geholpen.

Persoonlijk behandelplan

Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Hiervoor stellen we een effectief behandelplan op maat op. Hierbij kijken we uitgebreid naar uw wensen en klachten, uw lichamelijke situatie en mogelijke oplossingen.

U kunt bij ons ook terecht voor preventieve gezondheidszorg. Fysiotherapie biedt hier veel mogelijkheden voor.

 

Team fysiotherapie Haaksbergen

Maak kennis met Fysiotherapie Sengers Haaksbergen

Om alvast een goede indruk te krijgen van onze fysiotherapiepraktijk, kunt u onderstaande video bekijken.

Gespecialiseerd in rugklachten

Rugproblemen komen in diverse vormen en maten voor. Ons team is ervaren in het verhelpen van alle soorten rugklachten. Zowel in specifieke, als in aspecifieke rugproblemen. Maak gerust een afspraak bij onze fysiotherapie praktijk in Haaksbergen.

Dankzij het gebruik van moderne technieken kunnen uw rugklachten efficiënt worden behandeld.

Het fysiotherapeutisch onderzoek en de 3D rugscan vormen een goed beeld van uw wervelkom. Vervolgens wordt de behandeling op uw specifieke situatie aangepast. Dit stelt ons in staat om een hoog succespercentage te behalen op behandelingen voor rugklachten.

3D Rugscan & Flexchair

Rugspecialist fysiotherapie Haaksbergen

Om de juiste diagnose te stellen gebruiken maken we gebruik van de 3D Rugscan en de Flexchair. De rugscan brengt de wervels van uw onderrug in kaart. Hierbij volgt een scanapparaat de contouren van uw rug, wanneer deze langs uw ruggenwervel wordt geleid. Zo meten we of er wervels zijn die vastzitten en brengen wij eventuele afwijkingen in kaart.

De Flexchair is een actieve stoel die uw rug zijn vrijheid van bewegen teruggeeft. Met de stoel traint u uw diepe buik en rugspieren aan de hand van een computerspel. Het wordt steeds moeilijker naarmate uw meer gevorderd raakt.

De balans in uw lichaam verbeterd als u deze spieren traint. Dit heeft een positieve invloed op de prestaties tijdens het sporten of bezigheden op uw werk. Andere klachten, zoals het voelen van (lichte) pijn, verdwijnen ook vaak na deze behandeling.

 

Over FysioCentrum Sengers

In 2012 is onze fysiotherapie praktijk in Haaksbergen als eenmanszaak opgericht door Sjoerd Sengers. Hij heeft zich destijds volledig gespecialiseerd in rugklachten. Met de jaren hebben we een flinke groei doorgemaakt. In februari 2016 zijn we daarom verhuisd naar een groter pand, en hier zitten wij nog steeds.

Onze praktijk in Haaksbergen beschikt over vier grote behandelkamers, een comfortabele wachtruimte en moderne trainingsfaciliteiten. Ook bestaan we inmiddels uit een groot team van diverse soorten therapeuten. Per juni 2016 hebben we ook een locatie in Rekken geopend. Deze vestiging beschikt over een behandelruimte, een wachtkamer en een sportruimte.

Fysiotherapeut bezig met behandeling in Haaksbergen

Welkom bij fysiotherapie Sengers Haaksbergen

Bent u benieuwd welke therapievorm het beste bij uw klachten aansluit? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel ons op via 053-2310838.

Wat uw klacht ook is: wij zijn u graag van dienst. U kunt ook direct online een afspraak maken.