Fysiotherapie in Haaksbergen

Heeft u rugklachten en zoekt u een goede fysiotherapeut? Wanneer u op zoek bent naar fysiotherapie in Haaksbergen, dan is FysioCentrum Sengers een goede keus. Naast fysiotherapie ter vermindering van uw rugklachten, kunt u bij ons ook terecht voor sportfysiotherapie voor wanneer u bijvoorbeeld een sportblessure hebt opgelopen. Daarnaast bent u bij ons ook in goede handen voor voedingsadvies en andere diensten. Ons FysioCentrum is een in Haaksbergen gevestigde fysiotherapiepraktijk die gespecialiseerd is in het behandelen van uw rugklachten. Ons team van jonge enthousiaste therapeuten helpt u graag van uw klachten af. Het is belangrijk dat u niet te lang doorloopt met uw klachten, omdat het op deze manier kan verergeren. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij uw klachten!

Zoekt u een fysiotherapie praktijk in Haaksbergen? FysioCentrum Sengers behandelt graag uw klachten. Om verder te informeren naar onze behandelingen of een afspraak te maken kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 053-2310838 en door middel van het online contactformulier.

Wat houdt fysiotherapie in?

Een fysiotherapeut van onze fysiotherapie praktijk in Haaksbergen behandelt u individueel of in groepen. Samen met u wordt gekeken naar de mogelijkheden om zo goed mogelijk resultaat te behalen. Er wordt een behandelplan opgesteld, waarin we kijken naar uw wensen en klachten, uw lichamelijke situatie en mogelijke oplossingen. Ons doel? Dat u beter kunt bewegen! Bij ons kunt u ook terecht preventieve gezondheidszorg. Hiervoor zijn veel mogelijkheden binnen fysiotherapie.

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Kwaliteit bij FysioCentrum Sengers

Onze fysiotherapeuten hebben veel ervaring in het verhelpen van rugklachten; wij zijn hier zowel gericht op specifieke, als aspecifieke rugproblemen. Wij hanteren een open en persoonlijke sfeer. Uw klacht en de kwaliteit van de behandeling staan altijd voorop. Wij maken gebruik van moderne technieken, waardoor uw rugklachten efficiënt worden behandeld. Door, naast het fysiotherapeutische onderzoek, middels de 3D rugscan een beeld te vormen van uw wervelkolom is FysioCentrum in staat om een effectieve behandeling toe te passen. Hierdoor heeft ons FysioCentrum als fysiotherapie praktijk te Haaksbergen een hoog succespercentage op haar behandelingen.

Fysiotherapie praktijk gespecialiseerd in rugklachten te Haaksbergen

Kampt u met rugklachten en wilt u deze laten behandelen? Zoekt u daarom een fysiotherapie praktijk in Haaksbergen of omstreken die daarin gespecialiseerd is? Dan bent u bij FysioCentrum Sengers aan het juiste adres. Rugproblemen komen in diverse vormen en maten voor. Van een hernia, acute spit, ischias, een stenose, een spondylolisthesis (afglijding van een wervel) een prikkeling van een facetgewricht, tot pijn uit het SI-gewricht, een degeneratie (slijtage) en een overbelaste of licht uitpuilende tussenwervelschijf. Deze rugklachten hebben vaak veel van elkaar weg. Onze fysiotherapie praktijk te Haaksbergen is gespecialiseerd in de behandeling van dit type klachten.

3D Rugscan & Flexchair

Wij kunnen uw klachten zowel onderzoeken als vervolgens behandelen. Voor de diagnostiek maken we gebruik van de 3D Rugscan en de Flexchair. Door deze twee middelen te combineren kan er goed onderzoek verricht worden, op basis waarvan we vervolgens een behandelplan opstellen waarbij de patiënt het meeste baat heeft. De rugscan kan de wervels van uw onderrug in kaart brengen. Een scanapparaat volgt de contouren van uw rug wanneer deze langs uw ruggenwervel wordt geleid. Hiermee kan gemeten worden of er wervels zijn die vastzitten. Met de resultaten kunnen afwijkingen vastgesteld worden en diagnoses gemaakt worden indien u problemen met uw onderrug ervaart. De Flexchair is een actieve stoel die uw rug zijn vrijheid van bewegen teruggeeft. Met de stoel kunt u uw diepe buik en rugspieren trainen aan de hand van een computerspel. Naarmate uw gevorderder raakt wordt het steeds iets moeilijker. Door deze spieren te trainen wordt de balans in uw lichaam verbetert en kunnen prestaties zowel op het gebied van werk als sport verbeterd worden. Pijntjes en andere klachten verdwijnen ook vaak aan de hand van deze behandeling.

Over FysioCentrum Sengers

FysioCentrum Sengers is een fysiotherapie praktijk gevestigd in Haaksbergen. Ook hebben wij een praktijk in Rekken. We zijn in 2012 opgericht door Sjoerd Sengers als eenmanszaak die zich specialiseerde in rug klachten. Met de jaren hebben we een flinke groei doorgemaakt. In februari 2016 zijn we daarom verhuisd naar een groter pand in Haaksbergen, vanaf waar we nog altijd de behandelingen verzorgen. Dit pand beschikt over 4 grote behandelkamers, een comfortabele wachtruimte en moderne trainingsfaciliteiten. Ook bestaan we inmiddels uit een groot team van diverse soorten therapeuten. Per juni 2016 hebben we ook een locatie in Rekken geopend. Deze vestiging beschikt over 1 behandelruimte, een wachtkamer, een kleine sportruimte en een keuken. Vanuit deze locatie worden diverse behandelvormen aangeboden.

Meer dan alleen fysio in Haaksbergen

Naast het behandelen van uw rugklachten door een fysiotherapeut kunt u bij ons ook terecht voor:

Binnen onze praktijk bieden we meerdere therapievormen aan. We vinden dit erg belangrijk, want op deze manier kunnen wij u te allen tijde verder helpen en een passende oplossing vinden. Wellicht wilt u een voedingsadvies of gaat het juist om oedeemtherapie? Een fysiotherapie praktijk in Haaksbergen die u écht verder kan helpen en adviseren? FysioCentrum Segers staat voor u klaar.

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het aanbod van fysiotherapie in Haaksbergen of een van onze andere diensten bij FysioCentrum in Haaksbergen? Zou u graag een afspraak maken? Heeft u last van rugklachten? Het is belangrijk om te weten dat er veel verschillende rugproblemen mogelijk zijn: hernia, acute spit, ischias, stenose en nog veel meer. Door tijdig professionele hulp in te schakelen zorgt u ervoor dat u ook snel iets kunt doen om van uw klachten af te komen. Wat uw klacht ook is: wij zijn u graag van dienst. Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel ons op via 053-2310838. Wij helpen u graag van uw rugklachten af!

Neem contact op
Whatsapp ons
0545-432013 (Rekken)
053-2310838 (Haaksbergen)
Online afspraak maken
Facebook