Fysiotherapie in Haaksbergen

Heeft u rugklachten en zoekt u een goede fysiotherapeut? Wanneer u op zoek bent naar fysiotherapie in Haaksbergen, dan is FysioCentrum Sengers een goede keus. Naast fysiotherapie ter vermindering van uw rugklachten, kunt u bij ons ook terecht voor sportfysiotherapie voor wanneer u bijvoorbeeld een sportblessure hebt opgelopen. Daarnaast bent u bij ons ook in goede handen voor voedingsadvies en andere diensten. Ons FysioCentrum is een in Haaksbergen gevestigde fysiotherapie praktijk die gespecialiseerd is in het behandelen van uw rugklachten. Ons team van jonge enthousiaste therapeuten helpt u graag van uw klachten af.

Kwaliteit bij FysioCentrum Sengers

Onze fysiotherapeuten hebben veel ervaring in het verhelpen van rugklachten; wij zijn hier zowel gericht op specifieke, als aspecifieke rugproblemen. Wij hanteren een open en persoonlijke sfeer. Uw klacht en de kwaliteit van de behandeling staan altijd voorop. Wij maken gebruik van moderne technieken waardoor uw rugklachten efficiënt worden behandeld. Door, naast het fysiotherapeutische onderzoek, middels de 3D rugscan een beeld te vormen van uw wervelkolom is FysioCentrum in staat om een effectieve behandeling toe te passen. Hierdoor heeft ons FysioCentrum een hoog succespercentage op haar behandelingen.

Meer dan alleen fysio in Haaksbergen

Naast het behandelen van uw rugklachten door een fysiotherapeut kunt u bij ons ook terecht voor:

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over het aanbod van fysiotherapie in Haaksbergen of één van onze andere diensten bij FysioCentrum in Haaksbergen? Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel ons op via 053-2310838. Wij helpen u graag van uw rugklachten af!

FysioCentrum Sengers - Blankenburgerstraat 37 - 7481EA Haaksbergen - 0532310838 - info@fysiocentrumsengers.nl | Sitemap
© 2015 | Best4u Group
Facebook