Fysiotherapie in Rekken

Onze fysiotherapiepraktijk in Rekken is het FysioCentrum met een compleet aanbod aan diensten die uw klachten kan verhelpen. Of u nu rugklachten heeft en op zoek bent naar een fysiotherapeut, sportfysiotherapie nodig hebt vanwege een blessure of op zoekt bent naar een voedingsdeskundige, bij onze praktijk voor fysiotherapie in Rekken zit u goed. Wij werken met een ervaren enthousiast team in een open en persoonlijke sfeer; de kwaliteit van uw behandeling staat altijd voorop.

Innovatieve fysiotherapeut Rekken

In onze fysiotherapiepraktijk maken we gebruik van moderne technieken waardoor uw rugklachten efficiënt worden behandeld. Bij ons staat de kwaliteit van uw behandeling altijd voorop. Door, naast het fysiotherapeutische onderzoek, middels de 3D rugscan een beeld te vormen van uw wervelkolom is FysioCentrum in staat om een effectieve behandeling toe te passen. Hierdoor heeft ons FysioCentrum een hoog succespercentage op haar behandelingen.

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Soorten therapie

Binnen onze praktijk bieden we naast de fysiotherapie ook andere vormen van therapie aan, bijvoorbeeld voor de behandeling door een manueel therapeut of therapie door middel van osteopathie. Ook bieden wij shockwave therapie, waarbij de oorzaak van de pijn rechtstreeks bij de oorsprong wordt bestreden. Deze vorm van therapie is geschikt voor diverse soorten klachten zoals bijvoorbeeld schouderklachten en knieblessures. Ook wanneer u op zoek bent naar een behandeling door middel van dry needling is onze praktijk geschikt. Tevens hebben wij een sportfysio in huis die u van uw sportblessure kan helpen door middel van specifieke sportfysiotherapie.

Naast onze therapeutische diensten om lichamelijke klachten te verhelpen, kunt u bij ons ook terecht voor advies van een voedingsdeskundige. Deze dienst is er voor sporters die hulp willen bij hun voedingspatroon of mensen die graag met hulp hun dagelijkse voedingspatroon willen aanpassen.

Afspraak maken

Heeft u interesse in fysiotherapie in Rekken? Neem dan contact op met ons FysioCentrum om een afspraak te maken zodat wij u van uw rugklachten kunnen afhelpen. Indien u vragen heeft kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op 053-2310838 of via het contactformulier.

Facebook