Hardloopclinic 2024

 

FysioCentrum Sengers Hardloopclinic

Vorig jaar heeft wederom een groep beginnende hardlopers de clinic van FysioCentrum Sengers gevolgd. Een deel daarvan sloot de clinic af met de FBK Dubbele Mijl als einddoel. Een aantal deelnemers hebben zich vervolgens ook aangesloten bij Atletiek Vereniging Haaksbergen.

Lijkt dit u ook wat… en wilt u het hardlopen op een verantwoorde manier opbouwen naar ca. een half uur hardlopen aan één stuk, dan is deze clinic wat voor u.

 

De hardloopclinic heeft een duur van 4 maanden en is onder begeleiding van een kundige runningfysiotherapeut. Naast alleen hardlopen is er ook aandacht voor kracht, lenigheid en coördinatie, om de kans op blessures zo klein mogelijk te houden.

Het schema bestaat uit 3 trainingen per week, waarvan er 1x gezamenlijk wordt gelopen. Het is dus de bedoeling dat u als deelnemer van de clinic ook zelfstandig traint.

 

Het doel waar we gezamenlijk naartoe trainen is de FBK dubbele mijl in Hengelo (recreatieve loop). Deze vindt plaats op 4 Juli 2024.

https://www.fbkgames.nl/side-events/FBK-Dubbele-Mijl

 

De clinic start op dinsdag 19 maart  om 18.00 uur met een introductiebijeenkomst bij ons op de praktijk. De eerste training zal zijn op dinsdag 19 Maart om 18.00-19.00uur.

 

Informatie:

  • 16 weken trainen onder kundige begeleiding van Lisa Bielevelt (runningfysiotherapeut)
  • Introductiebijeenkomst 20 februari om 18.00uur
  • Trainingen op dinsdagavond van 00 tot 19.00uur
  • De kosten van de cursus bedragen: €35,- p.m.d
  • Groepsgrootte is max 15 deelnemers ‘vol=vol’
  • Doel: FBK dubbele mijl: 4 Juli Zet alvast in uw agenda!

 

Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen, dan kunt u bellen naar 053-2310838  of mailen naar l.bielevelt@fysiocentrumsengers.nl.

of door onderstaand contact forumulier in te vullen.