Fysiotherapie

De fysiotherapie in Nederland is een bij veel mensen bekende professie. Bij de fysiotherapeut kunt terecht voor deskundigheid op het gebied van het bewegingsapparaat. De Fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.

In Nederland werken ongeveer 20.000 fysiotherapeuten in de fysiotherapie. Dit in verschillende zettingen zoals; zelfstandige praktijken, gezondheidscentra, ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en – steeds vaker – op de bedrijfsvloer. Samen met de algemeen fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

Wat doet de fysiotherapie voor u

De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u terecht binnen de fysiotherapie.

Wilt u meer weten of het vak van de Fysiotherapeut klik op deze link.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij één van onze fysiotherapeuten bel 053-2310838 of maak een afspraak via onze online agenda.