Fysiotherapie nabij Delden

Met fysiotherapie vlakbij Delden komt u eindelijk af van uw rugklachten. FysioCentrum Sengers is gespecialiseerd in het behandelen van rugklachten. Wij hebben twee praktijken: in Haaksbergen en Rekken. Naar de locatie in Haaksbergen is het vanaf Delden twintig minuten rijden. Daar zullen jonge, enthousiaste en goed geschoolde fysiotherapeuten u verlossen van uw klachten.

Wilt u weer zonder pijn kunnen bewegen? Volg dan fysio behandelingen in onze praktijk. Onze fysiotherapeut staat u graag bij. Maak direct online een afspraak.

Online afspraak maken Bekijk al onze therapieën

Persoonlijke fysiotherapie vlakbij Delden

Ons team van fysiotherapeuten heeft veel ervaring in het verhelpen van rugklachten; wij zijn hier zowel gericht op specifieke, als aspecifieke rugproblemen. Bij ons heerst er een open en persoonlijke sfeer, en de kwaliteit van uw behandeling staat altijd voorop.

fysiotherapie nabij Delden

Wij vormen een beeld van uw wervelkolom

Wij maken gebruik van moderne technieken waardoor uw rugklachten efficiënt worden behandeld. Door middel van een 3D rugscan vormen wij een beeld van uw wervelkolom. Zodoende zijn wij in staat om u te voorzien van een effectieve behandeling. Door onze moderne technieken heeft ons FysioCentrum een hoog succespercentage op haar behandelingen.

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Sportfysiotherapie en fysio in Delden

Naast fysiotherapie te Delden ter vermindering van uw rugklachten, kunt u bij ons ook terecht voor sportfysiotherapie en andere soorten therapie. Daarnaast bent u bij ons ook in goede handen voor voedingsadvies van een gediplomeerde voedingsdeskundige.

Online afspraak maken Bekijk al onze therapieën

Sportfysiotherapie en fysio in Delden

Naast fysio nabij Delden voor het verhelpen van uw rugklachten, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Dry needling
  • Oedeem therapie
  • Therapie van een manueel therapeut
  • Osteopathie
  • Shockwave therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Advies van een voedingskundige

Meldt u nu aan voor fysiotherapie nabij Delden

Als u interesse heeft in fysiotherapie dichtbij Delden neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 053-2310838. Of maak een afspraak via het online contactformulier. Onze fysiotherapeuten begeleiden u naar een klachtenvrije rug.