Fysiotherapie in Delden

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Delden? Dan is FysioCentrum Sengers een goede keus. Naast fysiotherapie ter vermindering van uw rugklachten, kunt u bij ons ook terecht voor sportfysiotherapie en andere soorten therapie. Daarnaast bent u bij ons ook in goede handen voor voedingsadvies van een gediplomeerde voedingsdeskundige. Ons FysioCentrum is een fysiotherapie praktijk nabij Delden dat gespecialiseerd is in het behandelen van uw rugklachten. Ons team van jonge enthousiaste therapeuten helpt u graag van uw klachten af.

Kwaliteit bij FysioCentrum Sengers

Ons team van fysiotherapeuten heeft veel ervaring in het verhelpen van rugklachten; wij zijn hier zowel gericht op specifieke, als aspecifieke rugproblemen. Bij ons heerst er een open en persoonlijke sfeer en de kwaliteit van uw behandeling staat altijd voorop. Wij maken gebruik van moderne technieken waardoor uw rugklachten efficiënt worden behandeld. Door middel van een 3D rugscan een beeld te vormen van uw wervelkolom zijn wij in staat om u te voorzien van een effectieve behandeling. Door onze moderne technieken heeft ons FysioCentrum een hoog succespercentage op haar behandelingen.

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Meer dan alleen fysio in Delden

Naast fysiotherapie voor het verhelpen van uw rugklachten, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Dry needling
  • Oedeem therapie
  • Therapie van een manueel therapeut
  • Osteopathie
  • Shockwave therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Advies van een voedingskundige

Neem contact op

Als u interesse heeft in fysiotherapie in Delden of één van onze andere diensten, neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel ons op via 053-2310838. Wij helpen u graag van uw rugklachten en andere gezondheidsklachten af!

Facebook