3D Rugscan

De Medi Mouse rugscan is ontworpen om de wervels van uw onderrug in kaart te brengen. Het scanapparaat wordt langs uw ruggenwervel geleid, waarbij het apparaat de contouren van uw rug volgt. Zo wordt er gemeten of er wervels vastzitten, of juist onderling te veel speling hebben. Die meetgegevens gaan naar een computer, die een animatie maakt. Het resultaat is vergelijkbaar met de bekende röntgenfoto of MRI scan, al zijn er belangrijke verschillen. Waar röntgen of MRI specifieke aandoeningen aantonen (bijvoorbeeld een hernia), laat de Medi Mouse juist afwijkingen in het bewegingspatroon van de wervelkolom zien.
Voortaan kan er een diagnose gemaakt worden op basis van méér dan alleen vorm- en standveranderingen; met de Medi Mouse kunnen ook afwijkingen in het bewegingsverloop van de (lage) rug worden waargenomen. Een nieuwe kijk op uw rugklachten.
Met behulp van deze methode komen problemen in uw onderrug aan het licht, die met een röntgenfoto of MRI niet gezien werden. Aan de hand van de gevonden resultaten krijg u een advies.
Heeft u na het lezen interesse gekregen en wilt u het zelf ervaren neem dan vrijblijvend contact op.

 

Aanmelden rugscan

 

Facebook