Fysiotherapie nabij Neede

Bent u op zoek naar een fysiotherapie nabij Neede? Dan is FysioCentrum Sengers een goede keus: wij zijn een fysiotherapiepraktijk met een compleet aanbod aan diensten om u van uw klachten af te helpen. Naast fysiotherapie ter vermindering van uw rugklachten, kunt u bij ons ook terecht voor sportfysiotherapie of voedingsadvies en andere diensten. Ons FysioCentrum is een nabij Neede gevestigde fysiotherapie praktijk die gespecialiseerd is in het behandelen van uw rugklachten. Ons team van jonge enthousiaste therapeuten helpt u graag!

Kwaliteit en moderne technieken

Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het verhelpen van diverse rugklachten; wij zijn hier zowel gericht op specifieke, als aspecifieke rugproblemen. In onze praktijk heerst er een open en persoonlijke sfeer en uw klacht en de kwaliteit van uw behandeling staan altijd voorop. Doordat wij gebruik maken van moderne technieken kunnen uw rugklachten efficiënt worden behandeld. Wij vormen, naast het fysiotherapeutische onderzoek, door middel van een 3D rugscan een beeld van uw wervelkolom. Hierdoor zijn wij in staat om een effectieve behandeling toe te passen en heeft onze praktijk een hoog succespercentage op haar behandelingen.

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Meer van onze diensten

Naast het behandelen van uw rugklachten door een fysiotherapeut kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Dry needling
  • Therapie van een manueel therapeut
  • Oedeem therapie
  • Osteopathie
  • Shockwave therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Advies van een voedingskundige

Neem contact op

Wilt u meer informatie over fysiotherapie nabij Neede of over één van onze andere diensten? Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel ons op via 053-2310838. Wij helpen u graag van uw klachten af!

Facebook