Fysiotherapie nabij Neede voor uw rugklachten

Bent u op zoek naar fysiotherapie nabij Neede? Dan is FysioCentrum Sengers een goede keus. Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met een compleet aanbod aan diensten om u van uw (rug)klachten af te helpen. Onze twee praktijken zijn gevestigd in Haaksbergen en Rekken. Beide locaties liggen op ongeveer een kwartier rijden van Neede.

Heeft u fysiotherapie nodig in Neede of omgeving, omdat u last ervaart van uw rug? Kom dan in contact met FysioCentrum Sengers. Ons streven is om binnen 48 uur na het eerste contact u te verwelkomen op een van onze locaties in Haaksbergen of Rekken.

Online afspraak maken Bekijk al onze therapieën

Kleinschalige fysiotherapie praktijk vlakbij Neede

FysioCentrum is een nabij Neede gevestigde fysiotherapie praktijk die gespecialiseerd is in het behandelen van uw rugklachten. Naast fysio in Neede ter vermindering van uw rugklachten, kunt u bij ons ook terecht voor sportfysiotherapie,voedingsadvies en manuele therapie. Ons team van jonge, enthousiaste fysiotherapeuten helpt u graag.

Efficiënte behandelingen

Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het verhelpen van diverse rugklachten. Zowel op specifieke als aspecifieke rugproblemen richten wij ons. In de fysio praktijk vlakbij Neede heerst er een open en persoonlijke sfeer en uw klacht en de kwaliteit van uw behandeling staan altijd voorop. Doordat wij gebruik maken van moderne technieken als 3D rugscan en Flexchair kunnen uw rugklachten efficiënt worden behandeld.

Fysiotherapie nabij Neede volgen

 

Fysiotherapie nabij Neede met een hoog succespercentage

Wij vormen, naast het fysiotherapeutische onderzoek, door middel van een 3D rugscan een beeld van uw wervelkolom. Hierdoor zijn wij in staat om een effectieve behandeling toe te passen en heeft onze fysiotherapie praktijk dichtbij Neede een hoog succespercentage op haar behandelingen.

Fysio dichtbij Neede in de praktijk

De werkwijze van onze fysio in Neede is als volgt: als eerste stelt de fysiotherapeut een behandelplan op. Daarvoor kijken we naar uw persoonlijke situatie, uw lichamelijke klachten en de mogelijke oplossingen. Nadien starten we met de persoonlijke behandeling die speciaal voor u op maat gemaakt is.

Online afspraak maken Bekijk al onze therapieën

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Van manuele therapie tot shock wave therapie

Naast het behandelen van uw rugklachten door een fysiotherapeut kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Dry needling
  • Therapie van een manueel therapeut
  • Oedeem therapie
  • Osteopathie
  • Shockwave therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Advies van een voedingskundige

Maak direct een afspraak voor fysiotherapie nabij Neede

Wilt u meer informatie over fysiotherapie nabij Neede of over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 053-2310838. Onze fysiotherapeuten helpen u graag van uw rugklachten af.