• Bent u op zoek naar fysiotherapie nabij Neede? Dan is FysioCentrum Sengers een goede keus voor u. We zijn een fysiotherapiepraktijk met een compleet aanbod aan diensten om u van uw klachten af te helpen. We zijn vooral gespecialiseerd in het behandelen van rugklachten. Onze twee praktijken zijn gevestigd in Haaksbergen en Rekken. Beide locaties liggen op ongeveer een kwartier rijden van Neede.

   

  Heeft u fysio nodig in Neede of omgeving, omdat u last ervaart van uw rug? Kom dan met onze praktijk in contact. Ons streven is om binnen 48 uur na het eerste contact u te verwelkomen op een van onze locaties in Haaksbergen of Rekken.

  Online afspraak maken Bekijk al onze therapieën

 • Kleinschalige fysio vlakbij Neede

  Onze fysiotherapiepraktijk richt zich met name op het verhelpen van specifieke rugklachten. Naast fysiotherapie in Neede ter vermindering van uw rugklachten, kunt u bij ons ook terecht voor sportfysiotherapie, voedingsadvies en manuele therapie. Ons team van jonge, enthousiaste fysiotherapeuten helpt u graag.

 • Efficiënte behandelingen

  Onze fysiotherapeuten zijn zeer ervaren in het verhelpen van diverse rugklachten. We richten ons zowel op specifieke als aspecifieke rugproblemen. In onze fysio praktijk vlakbij Neede heerst er een open en persoonlijke sfeer en uw klacht en de kwaliteit van uw behandeling staan altijd voorop. Doordat we gebruik maken van moderne technieken als 3D rugscan en Flexchair kunnen uw rugklachten efficiënt worden behandeld.

 • Wat zijn rugklachten?

  Rugklachten zijn een veelvoorkomend probleem dat mensen van alle leeftijden kan treffen. Een grote groep Nederlanders – meer dan 2 miljoen mensen – ervaart dagelijks niet-specifieke rugpijn, waarvoor artsen geen duidelijke oorzaak kunnen vinden. Maar liefst 85 tot 90% van alle rugproblemen heeft geen aantoonbare reden. Ze kunnen variëren van milde spierspanning tot ernstige aandoeningen zoals hernia’s.

  Rugpijn kan het dagelijks leven aanzienlijk beperken en ervoor zorgen dat u terughoudend wordt in uw bewegingen. Dit heeft echter een tegenovergesteld effect. Daarom is gespecialiseerde kennis essentieel als u weer zonder angst wilt kunnen bewegen. Bij onze fysio in Neede hebben we veel ervaring in het behandelen van rugklachten.

  Fysiotherapie nabij Neede volgen

 • De rol van fysiotherapie bij rugklachten

  Fysiotherapie speelt een cruciale rol bij het verminderen van rugklachten en het herstellen van de mobiliteit en functionaliteit van de rug. Een ervaren fysiotherapeut kan een grondige evaluatie van uw rugklachten uitvoeren en een persoonlijk behandelplan opstellen om uw specifieke behoeften aan te pakken. Fysiotherapie biedt verschillende behandelmethoden die kunnen helpen bij het verminderen van pijn, het versterken van de rugspieren en het verbeteren van de algehele conditie van uw rug.

 • Fysiotherapie nabij Neede met een hoog succespercentage

  Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt, maken wij gebruik van geavanceerde technieken in onze fysiotherapiepraktijk. Met behulp van een 3D-rugscan kunnen we een gedetailleerd beeld krijgen van uw wervelkolom en een effectieve behandeling op maat bieden. Daarnaast maken we gebruik van moderne apparatuur zoals de Flexchair om uw rugklachten efficiënt te behandelen. Mede hierdoor heeft onze fysiotherapiepraktijk een hoog succespercentage op haar behandelingen.

 • Onze werkwijze

  De werkwijze van onze fysio in Neede is als volgt: als eerste stelt de fysiotherapeut een behandelplan op. Daarvoor kijken we naar uw persoonlijke situatie, uw lichamelijke klachten en de mogelijke oplossingen. Nadien starten we met de persoonlijke behandeling die speciaal voor u op maat gemaakt is.

  Online afspraak maken Bekijk al onze therapieën

 • Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

 • Van manuele therapie tot shock wave therapie

  Naast het behandelen van uw rugklachten door een fysiotherapeut kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Dry needling
  • Therapie van een manueel therapeut
  • Oedeem therapie
  • Osteopathie
  • Shockwave therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Advies van een voedingskundige

 • Maak direct een afspraak

  Wilt u meer informatie over fysiotherapie nabij Neede of over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of bel ons via 053-2310838. Onze fysiotherapeuten helpen u graag van uw rugklachten af.

KOM JE ER NIET HELEMAAL UIT?

Neem contact op
team-image