• Fysiotherapie in Sint Isidorushoeve nodig om te helpen bij uw klachten? Kom dan vooral eens langs bij FysioCentrum Sengers. De praktijk is gelegen in Rekken, dichtbij Sint Isidorushoeve. We weten raadt met uw ruggenwervel of nekwervel problemen. Waarom? Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in rugklachten. Wij weten daarom wat er nodig is om u te helpen bij uw rugklachten.

  U kunt gemakkelijk online een afspraak maken voor onze fysio nabij Sint Isidorushoeve. We doen ons best om uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling te nemen. Op die manier kunt u snel terecht bij onze fysiopraktijk.

 • Fysio in omgeving Sint Isidorushoeve voor rugklachten

  Als fysio in omgeving Sint Isidorushoeve zijn we gespecialiseerd in het verhelpen van rugklachten. Het vinden van een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in rugpijn kan een hele opgave zijn, vooral als het probleem niet acuut is. Het is gemakkelijk om fysio’s te vinden die zich bezighouden met blessure-revalidatie en herstel, maar het is veel moeilijker om er een te vinden die bereid en in staat is om een lopend probleem te helpen aanpakken.

  Als gespecialiseerde fysiotherapeuten die zich bezighouden met rugklachten bieden we echter een uniek inzicht in verschillende rugpijnproblemen, wat een grote invloed kan hebben op het verminderen van ongemak, zodat u uw dagelijkse activiteiten sneller en effectiever kunnen hervatten.

 • Full-service fysiotherapie

  Naast het verhelpen van rugklachten richt we ons met onze fysiotherapie in de Hoeve ook op andere pijnproblemen. Wij bieden dry needling in Haaksbergen en manuele therapie in Haaksbergen aan. Dat betekent dat u voor verschillende klachten bij ons terecht kunt. Ook beschikken we over een manueel therapeut en een osteopaat die zich richten op lichamelijke klachten. Voor bezoek aan een diëtist en logopedist bent u bij ons ook aan het juiste adres.

 • Fysio nabij Sint Isidorushoeve gezocht? Kom met ons in contact

  Als u met rugklachten komt bij onze fysio dichtbij de Hoeve maken wij gebruik van de modernste technieken, zoals een 3D rugscan. Daarnaast voeren we een fysiotherapeutisch onderzoek uit. Deze elementen worden allemaal gebruikt om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kan via het contactformulier, of door ons te bellen op 053 2310838.

KOM JE ER NIET HELEMAAL UIT?

Neem contact op
team-image