• Waarom FysioCentrum Sengers?

  De insteek van onze fysio is om ervoor te zorgen dat onze klanten zich écht thuis voelen in onze praktijken. Hierdoor gaan wij altijd voor een persoonlijke benadering en luisteren wij aandachtig naar uw klachten. Deze vriendelijkheid combineren wij met een professionele blik. Verder helpen wij met alle plezier en de beste zorg iedereen van jong tot oud, aangezien u het verdient om pijnvrij en gezond door het leven te kunnen. Wij zijn voor u dé keuze als het gaat om een fysio in de regio Hengelo. Bij FysioCentrum Sengers verzekeren wij u van het volgende:

  • Het streven om u binnen 48 uur na het eerste contact te helpen
  • Persoonlijke benadering waardoor u zich in onze praktijken écht thuis kunt voelen
  • Duidelijke taal, zodat u niet voor verrassingen komt te staan
  • Toepassing van moderne technieken bij lichamelijke klachten
  • Hoog succespercentage bij rugklachten
  • Speciaal rugfit programma
  • Compleet aanbod aan therapieën

  Door onze moderne technieken hebben wij een zeer hoog succespercentage bij rugklachten

 • Specialist bij rugklachten

  FysioCentrum Sengers is voor u de specialist bij rugklachten. Pijn aan de rug kan complexe oorzaken hebben. Daarom beschikken wij in onze praktijk over moderne en innovatieve middelen om u zo snel en goed mogelijk van uw rugklachten af te helpen. Door middel van een 3D Rugscan en een Flexchair zijn wij in staat om een goed fysiotherapeutisch onderzoek te doen. Hierna kan een behandelplan worden opgesteld en kijken we samen met u naar de beste manier om uw rugklachten te doen verdwijnen. Zo gingen veel mensen u voor in een proces naar een pijnvrije rug. Kies daarom gerust voor ons als uw fysio in de regio Hengelo.

 • Compleet aanbod aan therapieën en beweegprogramma’s

  In zowel Haaksbergen als Rekken bieden wij een divers aanbod aan therapieën, zoals onder andere ergotherapie en manuele therapie. Dankzij ons zeer complete aanbod kunnen onze therapeuten ervoor zorgen dat u de behandeling krijgt die bij u past. Verder beschikken wij over voor speciale doelgroepen ontwikkelde beweegprogramma’s. Dit doen wij in combinatie met een zeer persoonlijke benadering, waarin wij u het programma aanraden dat bij uw klachten past. Bekijk gauw welke therapieën en beweegprogramma’s wij aanbieden in onze beide fysio praktijken in de regio Hengelo. Wij helpen u maar al te graag.

 • Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen?

  U kunt bij ons eenvoudig online een afspraak maken. Hierbij kunt u kiezen voor de vestiging in Haaksbergen of Rekken. Als u nog meer vragen heeft over wat wij voor u kunnen betekenen, twijfel dan ook gerust niet en zoek contact met ons op. Onze therapeuten staan ten alle tijden voor u klaar!

KOM JE ER NIET HELEMAAL UIT?

Neem contact op
team-image