• Wilt u graag een fysiotherapie behandeling volgen nabij Eibergen? U bent dan van harte welkom bij FysioCentrum Sengers. Onze fysio praktijk ligt in Rekken, op nog geen tien minuten rijden van Eibergen. Als u last heeft van klachten aan uw ruggenwervel of nekwervel, is onze fysiotherapiepraktijk de perfecte plek voor u. Onze fysiotherapeuten hebben zich namelijk gespecialiseerd in rugklachten.

  Maak direct online een afspraak voor fysio dichtbij Eibergen door uw gegevens op onze website in te vullen. Onze praktijk streeft ernaar om binnen 48 uur na uw aanvraag u kennis te laten maken met u fysiotherapeut.

  Online afspraak maken Bekijk al onze therapieën

 • De werkwijze van fysiotherapie nabij Eibergen

  Bij onze fysio nabij Eibergen vinden we het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Tijdens het intakegesprek inventariseren we uw klachten en/of blessures. Aan de hand van deze inventarisatie, stellen onze fysiotherapeuten een persoonlijk behandelplan op. Daarbij houden we rekening met uw klachten, uw persoonlijke situatie en uw wensen.

  Fysiotherapie nabij Eibergen

 • Gespecialiseerd in rugklachten

  Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het verhelpen van rugklachten. Wij richten ons zowel op specifieke, als aspecifieke rugproblemen en doen dit door middel van een open en persoonlijke sfeer. Uw klacht en de kwaliteit van de fysio behandeling nabij Eibergen staan altijd voorop. Wij kunnen u ook voorzien in sportfysiotherapie, voedingsadvies en andere specialisaties van therapie, zoals oedeemtherapie.

 • Full-service fysio vlakbij Eibergen

  Zoals we u net vertelden, bent u niet alleen voor fysiotherapie nabij Eibergen en Haaksbergen van harte welkom bij FysioCentrum Sengers. Onze full-service praktijk beschikt namelijk over een manueel therapeut, osteopaat, diëtiste en zelfs logopedist. De manueel therapeut en osteopaat houden zich net als de fysiotherapeut bezig met lichamelijke pijnklachten. Daarnaast geven de diëtiste en logopedist u graag professioneel en persoonlijk voedings- en communicatieadvies. Wist u dat naast het helpen met het begrijpen en uiten van de gesproken en geschreven taal, onze logopedist u ook helpt met eten en drinken?

  Online afspraak maken Bekijk al onze therapieën

 • Innovatieve fysio

  Wij maken bij onze fysio nabij Eibergen gebruik van moderne technieken waardoor uw rugklachten efficiënt worden behandeld. Zo voert de fysiotherapeut een fysiotherapeutisch onderzoek uit. Daarnaast zult u ook aan de 3D rugscanonderworpen worden.

  Door middel van een 3D rugscan krijgen we een beter beeld van uw wervelkolom. Zo zijn onze fysiotherapeuten in staat om een goed behandelplan op te stellen en een effectieve behandeling toe te passen. Hierdoor heeft FysioCentrum Sengers een hoog succespercentage op haar behandelingen.

 • Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

 • Onze specialisaties: manuele therapie en osteopathie

  Naast het behandelen van uw rugklachten door een fysiotherapeut kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande diensten:

 • Direct een afspraak maken voor fysiotherapie te Eibergen?

  Wilt u meer informatie over het aanbod van fysiotherapie nabij Eibergen of één van onze andere diensten bij FysioCentrum Sengers? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op via 053-2310838.

KOM JE ER NIET HELEMAAL UIT?

Neem contact op
team-image