Fysiotherapie in Eibergen

Heeft u rugklachten en zoekt u een goede fysiotherapeut? Wanneer u op zoek bent naar fysiotherapie in Eibergen, dan is FysioCentrum Sengers daarvoor de juiste plaats! Wij kunnen u, naast het verminderen van uw rugklachten door middel van fysiotherapie, u ook voorzien in sportfysiotherapie, voedingsadvies en andere vormen van therapie zoals oedeem therapie. Ons FysioCentrum is een in Eibergen gevestigde fysiotherapie praktijk die gespecialiseerd is in het behandelen van uw rugklachten. Ons team van jonge enthousiaste therapeuten helpt u graag van uw klachten af.

Fysiotherapie van kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het verhelpen van rugklachten; wij zijn hier zowel gericht op specifieke, als aspecifieke rugproblemen. En doen dit door middel van een open en persoonlijke sfeer. Uw klacht en de kwaliteit van de behandeling staan altijd voorop. Wij maken gebruik van moderne technieken waardoor uw rugklachten efficiënt worden behandeld. Door, naast het fysiotherapeutische onderzoek, middels de 3D rugscan een beeld te vormen van uw wervelkolom is FysioCentrum in staat om een effectieve behandeling toe te passen. Hierdoor heeft ons FysioCentrum een hoog succespercentage op haar behandelingen.

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Onze diensten

Naast het behandelen van uw rugklachten door een fysiotherapeut kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande diensten:

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over het aanbod van fysiotherapie in Eibergen of één van onze andere diensten bij FysioCentrum? Neem dan contact op met ons via het contactformulier of bel ons op via 053-2310838. Wij helpen u graag van uw rugklachten af!

Facebook