Fysiotherapie vlakbij Eibergen

Wilt u graag een fysiotherapie behandeling volgen nabij Eibergen? U bent dan van harte welkom bij FysioCentrum Sengers. Onze fysio praktijk ligt in Rekken, op nog geen tien minuten rijden van Eibergen. Als u last heeft van klachten aan uw ruggenwervel of nekwervel, is onze fysiotherapiepraktijk de perfecte plek voor u. Onze fysiotherapeuten hebben zich namelijk gespecialiseerd in rugklachten.

Maak direct online een afspraak voor fysio dichtbij Eibergen door uw gegevens op onze website in te vullen. Onze praktijk streeft ernaar om binnen 48 uur na uw aanvraag u kennis te laten maken met u fysiotherapeut.

Online afspraak maken Bekijk al onze therapieën

Fysiotherapie nabij Eibergen van kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn ervaren in het verhelpen van rugklachten. Wij richten ons zowel op specifieke, als aspecifieke rugproblemen. En doen dit door middel van een open en persoonlijke sfeer. Uw klacht en de kwaliteit van de fysio behandeling nabij Eibergen staan altijd voorop.

Wij kunnen u ook voorzien in sportfysiotherapie, voedingsadvies en andere specialisaties van therapie, zoals oedeem therapie.

Fysiotherapie nabij Eibergen

Moderne fysio dichtbij Eibergen

Wij maken bij onze fysio behandeling nabij Eibergen gebruik van moderne technieken. Waardoor uw rugklachten efficiënt worden behandeld. Zo voert de fysiotherapeut een fysiotherapeutisch onderzoek uit. Daarnaast zult u ook aan de 3D rugscan onderworpen worden.

Wij krijgen dan een beter beeld te zien van uw wervelkolom. Zo zijn onze fysiotherapeuten in staat om een effectieve behandeling toe te passen. Hierdoor heeft ons FysioCentrum een hoog succespercentage op haar behandelingen.

Online afspraak maken Bekijk al onze therapieën

Maak kennis met Fysiocentrum Sengers

Onze specialisaties: manuele therapie en osteopathie

Naast het behandelen van uw rugklachten door een fysiotherapeut kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande diensten:

Direct een afspraak maken voor fysiotherapie te Eibergen?

Wilt u meer informatie over het aanbod van fysiotherapie in Eibergen of één van onze andere diensten bij FysioCentrum? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op via 053-2310838.