Samenwerking

Wij werken samen met een aantal partijen. Hieronder vind u hier meer uitleg over onze samenwerkingen.

Kei-fit Haaksbergen

Kei-fit Haaksbergen

Wij werken samen met Kei-fit Haaksbergen gebied van preventie en behandeling van sportblessures, maar ook wanneer u door moet gaan met trainen nadat de fysiotherapeutische behandeling is gestopt kunt u bij Keifit Haaksbergen terecht.

Vanaf mei aanstaande zullen wij elke maandagavond bij Keitfit aanwezig zijn en een sportspreekuur verzorgen.

 

 

Sportclub Rekken

Sportclub Rekken

Wij werken samen met Sportclub Rekken op het gebied van preventie en behandeling van sportblessures. Sjoerd Sengers heeft elke maandagavond van 18.00 tot 19.00 een sportspreekuur waar spelers met vragen over een blessure of een gratis screening terecht kunnen.

 

 

 

 

TC Haaksbergen

TC Haaksbergen

Wij werken samen met tennis vereniging TC Haaksbergen op het gebied van preventie en behandeling van sportblessures. Elke woensdagavond van 18.00 tot 18.30 is er een inloop voor leden op de praktijk. Dit is bedoeld voor vragen over een blessure of een gratis screening. Voor deelname aan dit spreekuur moet u zich wel aanmelden via mail of telefoon.

 

 

Stichting Eerstelijnszorg Haaksbergen

1

Stichting EerstelijnsZorg Haaksbergen (EZH) is een netwerkorganisatie van eerstelijnszorgverleners uit Haaksbergen die de kwaliteit van zorg willen verbeteren door middel van samenwerking tussen verschillende zorgverleners.

 

Livio

Livio

De diëtiste, Femke van Eijzeren, houdt elke maand spreekuur in het de praktijk van FysioCentrum Sengers. Femke is gespecialiseerd als sportdiëtist Wilt u weten wanneer dit spreekuur plaats vindt of u aanmelden bel dan met 053-2310838